Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pařížské tyčinky našich babiček. Chuťově dokonalá vánoční klasika

V nejedné rodině se předává recept na pařížské tyčinky z generace na generaci. Možná jej také máte někde v sešitě či v šuplíku zapsaný na papírku babičkou či její maminkou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F73i32l92i65p 26R86e84j25c63h63a 6468787913391

Stejná zkušenost, zkoušel jsem přidat mouku ale musí se to vychytat. 40g je určitě málo

0/0
22.12.2015 10:13

V45ě71r12a 51M26i89k84u72l93í88k58o72v46á 4600368193394

celý recept je nesmyslný, takovéhle těsto nelze vyválet - je to tak na pusinky. ;-D

+1/0
18.12.2015 15:39

P85a11v97l81í22n66a 16K54a22p13l30a47n81o42v74á 7856215710192

30 minut na 150 stupńů..hm...to by byli spíše mouřeníny!

+3/0
16.12.2015 23:48

R79o26m36a10n 35V25i58t56h14o89u77s 3545381626640

No, je to nějaké pochybné.... Klasika se vždycky dělala ze surovin a případně ještě přísad. A tady se do tohou najednou rvou nějaké ingredience... Není to jedovaté??? A jaký to vlastně má "E" kód, nikde jsem to nenašel...;-):-P

0/0
15.12.2015 18:51
Foto

T64o65m34á33š 89D58v97o30ř78á17k 7525966187771

Mě Pařížské tyčinky nejedou.

Lepší jsou rohlíčky a úplně nejlepší ty čokoládový.:-)

0/0
15.12.2015 17:48

P86e63t65r44a 10N19o14v70á51k50o77v32á 7888606264598

Tak tihle chudáci by u nás neuspěli.

+3/−3
15.12.2015 11:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.