Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pařížské tyčinky našich babiček. Chuťově dokonalá vánoční klasika

V nejedné rodině se předává recept na pařížské tyčinky z generace na generaci. Možná jej také máte někde v sešitě či v šuplíku zapsaný na papírku babičkou či její maminkou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F64i75l28i88p 59R55e52j78c50h67a 6518687223721

Stejná zkušenost, zkoušel jsem přidat mouku ale musí se to vychytat. 40g je určitě málo

0/0
22.12.2015 10:13

V58ě62r58a 13M70i29k49u82l47í22k77o89v94á 4830948463794

celý recept je nesmyslný, takovéhle těsto nelze vyválet - je to tak na pusinky. ;-D

+1/0
18.12.2015 15:39

P72a66v19l14í10n33a 78K67a29p83l14a41n98o76v10á 7366295570772

30 minut na 150 stupńů..hm...to by byli spíše mouřeníny!

+3/0
16.12.2015 23:48

R39o16m56a58n 81V81i38t16h21o68u60s 3685821146860

No, je to nějaké pochybné.... Klasika se vždycky dělala ze surovin a případně ještě přísad. A tady se do tohou najednou rvou nějaké ingredience... Není to jedovaté??? A jaký to vlastně má "E" kód, nikde jsem to nenašel...;-):-P

0/0
15.12.2015 18:51
Foto

T78o12m12á68š 57D38v78o45ř51á45k 7455506487441

Mě Pařížské tyčinky nejedou.

Lepší jsou rohlíčky a úplně nejlepší ty čokoládový.:-)

0/0
15.12.2015 17:48

P76e63t75r35a 26N16o72v25á17k37o32v71á 7278676974678

Tak tihle chudáci by u nás neuspěli.

+3/−3
15.12.2015 11:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.