Diskuze

Pařížské tyčinky našich babiček. Chuťově dokonalá vánoční klasika

V nejedné rodině se předává recept na pařížské tyčinky z generace na generaci. Možná jej také máte někde v sešitě či v šuplíku zapsaný na papírku babičkou či její maminkou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stejná zkušenost, zkoušel jsem přidat mouku ale musí se to vychytat. 40g je určitě málo

0 0
možnosti

celý recept je nesmyslný, takovéhle těsto nelze vyválet - je to tak na pusinky. ;-D

1 0
možnosti

30 minut na 150 stupńů..hm...to by byli spíše mouřeníny!

3 0
možnosti

No, je to nějaké pochybné.... Klasika se vždycky dělala ze surovin a případně ještě přísad. A tady se do tohou najednou rvou nějaké ingredience... Není to jedovaté??? A jaký to vlastně má "E" kód, nikde jsem to nenašel...;-):-P

0 0
možnosti

Mě Pařížské tyčinky nejedou.

Lepší jsou rohlíčky a úplně nejlepší ty čokoládový.:-)

0 0
možnosti

Tak tihle chudáci by u nás neuspěli.

3 3
možnosti