Diskuze

Pohlreichova převýchova kuchařky poctivých hotovek. Šlo to ztuha

Skvělá dršťková, ledvinky na cibulce zadělané jíškou, borůvkové blbouny, kachna s bramborovým knedlíkem a se zelím. Až na unylou omáčku u ledvinek nebylo ve své podstatě hospodské hotovkové kuchyni U hastrmana co vytknout. Paní kuchařka se před čtyřiceti lety vyučila u Jednoty. Novinky ji míjejí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Dovolte, abych vám sdělil, že polévka je dršťková, protože z čeho se vaří, jsou dršťky. Pokud by základní surovinou byly držky, pak bylo na místě psát o ní jako o polévce držkové.Rv

0 0
možnosti
MV

M56i43l15a73n 97V65i45k

21. 1. 2016 7:50

Před časem jsem si pod Dachsteinem pochutnal na pajšlu - a vzpomínal. že toto jídlo bylo na mnoha jídelníčcích našich hospod - a jedno z nejlevnějších. Dlouhou dobu jsem ho už nikde nezaregistroval....

3 0
možnosti
ŠM

nedávno jsem si dala plíčky na smetaně a kolegové si odsedali..prej jak to můžeš jíst...a byly vynikající...

0 0
možnosti

přímo u břehu u hospody chybí jakékoliv molo a pořádný ukazatel ???? ... tak toto ma prekvapilo ... hospoda pre vodákov bez možnosti "zaparkovať" plavidlá

2 0
možnosti
VS

Byl jste někdo v nějaké jeho restauraci? Jestli má to jídlo tak dobré, jak dokonalý má PR, tak to musí být fakt dobrůtky :-).

3 0
možnosti
MH

Byl a má to dobrý. Plná chuť.

7 0
možnosti
JP

Nelíbí se mi u pana Pohlreicha že pro sprosté slovo nejde daleko. Mluví tak, jak se v na place mluví, ALE: většina kuchtíků se na to dívá a každý si vezme to své. Myslím, že obrovsky pozvedává průměr. Za ty roky vidím, jak se spousta restaurací snaží a je pro ně vzorem. Myslím, že by si zasloužil řád zlaté vařečky. Ne za to jak vaří, ale za to že je příkladem pro tisíce kuchtíků (vyvařeným hlavám), kterým ukázal, že to jde dělat dobře. K dobrému jídlu patří dobré vystupování (i na place)! Držím mu palce, aby trochu vylepšil i formu podání svých mouder k vaření. Koukat na něj nepovažuji za ztrátu času.

2 1
možnosti
MK

Tak ono je především potřeba dodržet podmínky licence a ten pořad koncipovat tak, aby byl dodržen jeho formát. On pan Pohlreich v reálu zase tak sprostý není.

11 0
možnosti
JP

Co chtěl autor říct?

1 5
možnosti
JP

J44a76n 28P45a35v77e15l35k72a

20. 1. 2016 11:17

A co mi chtěly sdělit mínusářky už vůbec netuším.

1 0
možnosti
TS

T61o73m 73S90e93h97n40a98l

20. 1. 2016 8:48

Tento pan s jeho namachrovanym a arogantnim chovanim uz zacila lezt krkem

7 70
možnosti
PN

Tak na neho porad necum ;)

60 0
možnosti
PN

Jen aby to super jídlo našlo i klientelu. Podnikat ve Vyším Brodě nebo na Malé Straně může být docela rozdíl. Ale inspirace to pro hospodu bude asi dobrá (o reklamě nemluvě)

0 0
možnosti
RS

nebojte se, najde. třeba restaurace u Zběhlíka je v daleko opuštěnějším místě a i tak si tam mnohdy máte problém sednout.

2 0
možnosti
JM

Pan Pohlreich, byl taky tuhá husa v Alcronu, než vzal roha za hranice!;-D

1 24
možnosti
OU
DH

D63a53v38i34d 30H27o69f

20. 1. 2016 8:57

ne, u téhlé rozvařili někomu držku :-D

2 0
možnosti