Diskuze

I býk se umí pomazlit a zatancovat, Když ho odvážete ze řetězu

Skot ustájený a uvázaný v řadách u většiny lidí žádné velké empatie nevzbuzuje. Považujeme to za celkem normální stav, protože „tak to přece bývalo vždycky“. Nicméně podívejte se na video s býkem Banditou, jak se promění jeho chování díky tomu, že mu člověk poskytne důstojnější životní podmínky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Romantika až běda, škoda že to video nekončilo veselým poskakováním býčka v uličce vedoucí na jatka ;-D;-D

0 0
možnosti

Lide zbohatli a muzou si dovolit jist maso kazdy den 3x . Je to spatne z nekolika duvodu. 1/ masove chovy kde zvirata zivori na pulmetrovem retezu produkuji nekvalitni maso (stresovy hormon/ antibiotika) 2/ protoze lidstvo se musi kazdy den cpat masem, pocty chovnych zvirat se zmnohonasobily a produkuji vice CO2 nez auta 3/Clovek je vsezravec ale nase utroby nejsou konstruovane na denni prisun masa . Nase traveni funguje jinak nez napriklad u dravych selem, tudiz vznikaji choroby

Musim vas zklamat, sam nejsem vegetarian a kvalitni steak miluju, ale maso si koupim mozna jednou tydne a z kvalitniho chovu, kde se se zviraty zachazi slusne. V zadnem pripade nejim maso kazdy den- to je proste pitomost a lide na to jednou prijdou

4 5
možnosti

S tím že člověk není stavěný na to jíst maso/tuk se velmi mýlíte... Mimochodem takoví eskymáci mají zeleninu sklízet kde??

Stačí se podívat na výsledky testů na několik tisíc let zmrzlém člověku v alpách a zjistíte, že trpěl úpně stejnými "civilizačními" chorobami jako mi dnes a to se živil tím co ulovil sebral či vypěstoval....

Problém není v tom jak často jíme maso ale v tom že se málo hýbeme a trvale přejídáme...

4 0
možnosti

J22o55s59e64f 58M61i51k28e78l

25. 1. 2016 18:44

Ještě, že tu máme ty geniální vědce a výzkumníky z Uhříněvsi, kteří nám to tak objasnili.

0 4
možnosti

konečně se může protáhnout a proběhnout..

2 0
možnosti

Moc hezké. Mazlík.. ***

7 1
možnosti

Zajisté s vámi většina krav souhlasí.

0 3
možnosti

Že by byl nějak mazlivý oproti normálu bych neřekl. Skot je prostě zvědavý a nechá se rád drbat na hlavě. A žádné tancování z titulku nebylo, prostě měl jen radost z podestýlky.

3 11
možnosti

Lézt k býkovi v křiklavě červeném tričku, to chce pořádnou důvěru v to zvíře.

0 18
možnosti

Je vidět, že se v tom "opravdu vyznáte".

21 1
možnosti

Chtělo by to více investovat do výroby umělého masa.

10 1
možnosti

Naši potravináři toto umění ovládají velmi dobře.

Sojové párky s příchutí masa a nějakým tím separátkem už se k pokrmu vegetariána přibližují.

Už stačí jen málo, a mety bude dosaženo ;-D

16 0
možnosti

Tohle video je spíš inscenace. Vazné ustájení je týrání, o tom není pochyb, v ČR už je několik let zakázáno (bohužel s výjimkami). Tenhle býček sice asi žil uvázaný, ale na videu je čistý - tvrzení o absenci podestýlky je lež. Dále je evidentně kontaktní - někdo si s ním dal velkou práci a hodně dlouho jej vymazloval - tohle je zvíře, které má s lidmi jen dobré zkušenosti. A že si hraje ve slámě? To je úplně normální chování každého zdravého býka nebo krávy. Doma našim kravám steleme každý den novou slámu a vyvádějí pořád stejně, na rozdíl od koní - ty sláma zajímá jen pokud se dá jíst. A natočit video s krávou co blbne ve slámě, můžu každý den znovu. To video má navodit dojem, že se býček dostal z pekla do ráje , to video dělá z lidí hlupáky.

45 6
možnosti
Foto

Kateřino...líp bych to nenapsal R^

4 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!