- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Zajímalo by mě za jak dlouho by umřel člověk hlady, kdyby se stravoval pouze v michelinské restauraci.... Ale zase by věděl, že dostal jen prvotřídní a čerstvé suroviny....
pokud na to máte rozpočet tak hlady neumřete .mám 190cm /100kg a pokud si dám celé menu (tedy nedávám si moučnííky) tak hlad rozhodně nemám ,to je zkrátka blbost jen si nesmíte dojíít na oběd a dát si jen hlavní chod ,ale musíte přidat alespon polévku nebo předkrm
Až na ten pařátek z holuba jsem z toho článku dostal celkem slušný hlad.
Hm, teď se zrovna jeden kuchař zabil...
Chudák, jak dlouho to vydrží...
Konfitovane varle z krtka na bio rozmarynu s prelivem z doma prejeteho sneka - zaspinit talir, napalit cenu a mamo, sousedi budou koukat, az jim o tom budeme vykladat.