Diskuze

Pracují 16 hodin denně, michelinskou hvězdu získali už za rok

Mladý kuchař Filip Šulc se pustil do průzkumu michelinských restaurací. Zajímá ho, jak to v nich funguje. Proto si v nich domlouvá stáže a my se s vámi jeho prostřednictvím můžeme o čerstvé zážitky podělit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Kostka ve skluzu R^:-P

2 1
možnosti
LN

L20a97d13a 68N19o10v34a91k

1. 2. 2016 18:24

Zajímalo by mě za jak dlouho by umřel člověk hlady, kdyby se stravoval pouze v michelinské restauraci....:-P Ale zase by věděl, že dostal jen prvotřídní a čerstvé suroviny....

2 0
možnosti
MV

pokud na to máte rozpočet tak hlady neumřete .mám 190cm /100kg a pokud si dám celé menu (tedy nedávám si moučnííky) tak hlad rozhodně nemám ,to je zkrátka blbost jen si nesmíte dojíít na oběd a dát si jen hlavní chod ,ale musíte přidat alespon polévku nebo předkrm

0 0
možnosti
PS

P48e51t59r 13S61o83k71o77l

1. 2. 2016 15:35

Až na ten pařátek z holuba jsem z toho článku dostal celkem slušný hlad. :-)

0 0
možnosti
JK

Chudák, jak dlouho to vydrží...

0 0
možnosti
KM

K35a37r55e83l 49M55a32l63ý

1. 2. 2016 7:40

Konfitovane varle z krtka na bio rozmarynu s prelivem z doma prejeteho sneka - zaspinit talir, napalit cenu a mamo, sousedi budou koukat, az jim o tom budeme vykladat.

14 18
možnosti