Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vyrobte si pravé domácí pralinky. Nejdůležitější je hlídat teplotu

To nejdůležitější, co na výrobu domácích pralinek potřebujete, je opravdu kvalitní čokoláda. Většinou se prodává ve formě čoček. Ty se rozpustí, zchladí zhruba na třicet stupňů a hmotou se vylije forma, naplní a pak už jen můžete mlsat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M77a13r50c66e69l 16P96a98v70l71í49k 7341574208309

1 - vezmi štvrtotriedne duté figúrky (zostatok po vianociach), odhryzni hlavičku, uši, ... nalej koňak.

2 - vypi.

3 - opakuj bod 1, 2, ...

+2/0
11.5.2016 19:57

M54a36r72t13i78n 78K52a59r21á61s94e19k 1908854359544

Jestli se nemýlím, pravé pralinky je potřeba naplnit hmotou "praliné" pokud už budeme mluvit o pralinkách jako o čokoládových bonbonech s náplní.

Ale jinak dík za užitečné tipy ohledně teplot.

0/0
11.5.2016 15:26

Z87d86e21n91ě75k 30W29e86r47n66h32a84r45t 6217945452768

Hlídání teploty je nepodstatné. Mnohem obtížnější je uhlídat děti a všechny kolem, aby to všechno nesnědli už během výroby.

+15/0
11.5.2016 6:15







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.