Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vyrobte si pravé domácí pralinky. Nejdůležitější je hlídat teplotu

To nejdůležitější, co na výrobu domácích pralinek potřebujete, je opravdu kvalitní čokoláda. Většinou se prodává ve formě čoček. Ty se rozpustí, zchladí zhruba na třicet stupňů a hmotou se vylije forma, naplní a pak už jen můžete mlsat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M20a19r56c22e44l 24P30a91v68l49í52k 7611384428519

1 - vezmi štvrtotriedne duté figúrky (zostatok po vianociach), odhryzni hlavičku, uši, ... nalej koňak.

2 - vypi.

3 - opakuj bod 1, 2, ...

+2/0
11.5.2016 19:57

M93a81r69t25i76n 48K53a31r51á94s15e27k 1348304319784

Jestli se nemýlím, pravé pralinky je potřeba naplnit hmotou "praliné" pokud už budeme mluvit o pralinkách jako o čokoládových bonbonech s náplní.

Ale jinak dík za užitečné tipy ohledně teplot.

0/0
11.5.2016 15:26

Z43d68e22n74ě36k 11W84e74r41n63h84a60r69t 6277855712868

Hlídání teploty je nepodstatné. Mnohem obtížnější je uhlídat děti a všechny kolem, aby to všechno nesnědli už během výroby.

+15/0
11.5.2016 6:15





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.