Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vyrobte si pravé domácí pralinky. Nejdůležitější je hlídat teplotu

To nejdůležitější, co na výrobu domácích pralinek potřebujete, je opravdu kvalitní čokoláda. Většinou se prodává ve formě čoček. Ty se rozpustí, zchladí zhruba na třicet stupňů a hmotou se vylije forma, naplní a pak už jen můžete mlsat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M64a60r33c44e30l 37P92a33v58l29í31k 7341664938809

1 - vezmi štvrtotriedne duté figúrky (zostatok po vianociach), odhryzni hlavičku, uši, ... nalej koňak.

2 - vypi.

3 - opakuj bod 1, 2, ...

+2/0
11.5.2016 19:57

M48a23r78t90i57n 57K92a59r14á16s80e89k 1458404639414

Jestli se nemýlím, pravé pralinky je potřeba naplnit hmotou "praliné" pokud už budeme mluvit o pralinkách jako o čokoládových bonbonech s náplní.

Ale jinak dík za užitečné tipy ohledně teplot.

0/0
11.5.2016 15:26

Z69d81e11n33ě42k 79W80e41r43n40h85a21r22t 6507395932388

Hlídání teploty je nepodstatné. Mnohem obtížnější je uhlídat děti a všechny kolem, aby to všechno nesnědli už během výroby.

+15/0
11.5.2016 6:15





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.