Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Chlebové kůrky proměňují v Londýně v pivo a ještě na tom vydělají

V Londýně rozjeli v rámci boje proti plýtvání jídlem koncept, který by mohl inspirovat i české pivovarníky či pivaře. Čerstvý chléb, který se neprodá, tu svezou do pivovaru, kde ho podle belgické receptury zpracují na pivní mok. Stejně zužitkují i chlebové kůrky, které se okrájí ze sendvičů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B18o97r90e83k 18T98o48m55i18s 2676683709688

V Rusku to vymysleli ešte komunisti, volali to kvas a predávali to na uliciach čapované z cisterien.

0/0
22.2.2016 16:06

M33a76r12t67i25n 71P51e40c58i37n42a 4581573

Z chlebových kůrek lze také vyrobit víno nebo pálenku. A jde to daleko jednodušeji než výroba piva.

+1/0
22.2.2016 9:28

R69a29d29o33s46l86a19v 59K16l52a41u78d24a 5124328254562

ČR by mohla jít příkladem. Co neprodají řetězce na západě, to se nahnilé prodá tady:-)

+1/−1
22.2.2016 5:36

J82a87n 35P68a19ř15í82z80e75k 9586920587706

Takže podle vás se k nám vozí nahnilý chleba? Nebo nahnilé konzervy?

0/0
22.2.2016 8:22







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.