Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Chlebové kůrky proměňují v Londýně v pivo a ještě na tom vydělají

V Londýně rozjeli v rámci boje proti plýtvání jídlem koncept, který by mohl inspirovat i české pivovarníky či pivaře. Čerstvý chléb, který se neprodá, tu svezou do pivovaru, kde ho podle belgické receptury zpracují na pivní mok. Stejně zužitkují i chlebové kůrky, které se okrájí ze sendvičů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B78o16r59e24k 40T23o32m38i32s 2946403329318

V Rusku to vymysleli ešte komunisti, volali to kvas a predávali to na uliciach čapované z cisterien.

0/0
22.2.2016 16:06

M56a57r38t79i48n 35P90e60c71i24n43a 4961743

Z chlebových kůrek lze také vyrobit víno nebo pálenku. A jde to daleko jednodušeji než výroba piva.

+1/0
22.2.2016 9:28

R34a71d50o60s89l67a65v 28K77l12a53u21d91a 5684478504772

ČR by mohla jít příkladem. Co neprodají řetězce na západě, to se nahnilé prodá tady:-)

+1/−1
22.2.2016 5:36

J45a17n 10P66a67ř28í61z54e93k 9546290467276

Takže podle vás se k nám vozí nahnilý chleba? Nebo nahnilé konzervy?

0/0
22.2.2016 8:22





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.