Diskuze

VIDEO: Pohlreichovu jarní nádivku s kopřivami na talíři nenecháte

Upřímně? Skutečně dobrou nádivku aby pohledal, nemálo z nás ji pamatuje ze školní jídelny jako beztvarou hmotu nijaké chuti lepící se na patro. Přitom to může být lahůdka nasáklá výpekem slaniny, zjemněná smetanou a skvěle dochucená kořením, bylinkami i šťávou z masa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Prosím o chytrou radu, kam letos na kopřivy .. obešla jsem všechny osvědčená místa to prokletý bejlí ne a ne vylézt!!!

0 0
možnosti
KS

Koukám, že se reklama nacpe okatě do všeho.

2 0
možnosti
PN

P76a57v70e11l 98N54o36v50á91k

19. 3. 2016 16:02

Vlastiku, mám pro tebe jeden návrh. Co kdyby sis políbil?

10 1
možnosti
VS

Vzhledem k tomu že kuřecí maso není žádné maso tak do nádivky patří a patřilo vždy uzený, tak je vidět že Polreich nikdy zřejmě velikonoční nádivku nedělal. Ne všichni dříve jedli jenom v závodkách a nebo ve školních jídelnách a tak nevím proč se stále zdůrazňují.

8 11
možnosti
Foto

souhlas, nádivku (u nás hlaivčku) znám jenom domácí, ve škole nám ji nikdy nepřipravily.

0 0
možnosti