Diskuze

Pohlreich: být za sprosťáka mě baví, pracuji přece v dělnické profesi

Profesionalita v gastronomii se pozná podle toho, že je restaurace schopná podávat konzistentní výsledky po celou dobu. Podle Zdeňka Pohlreicha to v českých podnicích bohužel nebývá vždy pravidlem. Na dotazy čtenářů iDNES.cz odpovídal ve video on-line rozhovoru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pohlreich? Zdeněk to možná je, ale Hrubý určitě ne!

0 0
možnosti
Foto

Pořady o vaření nesleduji.

1 1
možnosti
Foto

dívat se na sprostého Pohlreicha mě nebaví...

6 1
možnosti

Nejvyšší čas, moulu, přehnout přes lavici a vysolit mu 50 ran pendrekem!!!

2 1
možnosti

Vysušenej smažák a přesušený hranolky co rozedřou patro je eklhaft. Jestli se po tom někdo může utlouct, prosim, to je jeho problém.

3 0
možnosti

"Vysušenej smažák" - to fakt jde?

2 0
možnosti

Takové to ale nebývalo. Pamatuji jej ještě z videí Tescoma vařečky Ivanem Vodochodským. Tady max. komentoval co právě dělá a proč to dělá. Občas něco i pokazil a přiznal to. Tím držkatým tam byl Vodouch.

0 1
možnosti

Já bych se teď, v těhotenství, po smažáku utloukla! V

0 0
možnosti

I42v68a95n 90M32i64n54á15ř

23. 3. 2016 9:59

Pan Pohlreich je sice občas tak trochu "co na srdci to na jazyku" - ale pochybuji, že jej někdo může nařknout z použití - jediného vulgarizmu ! Jeho přístup k vlastní profesi je však obdivuhodný a spoustu drobných podnikatelů by mohl inspirovat !!!

4 6
možnosti

Ovšem mezi sprostýma hulvátem je velmi tenká hranice

3 0
možnosti

J51i21ř13í 96A57l47e93x50a

22. 3. 2016 21:25

Namyšlený b*b.

:-/Rv

5 25
možnosti

M31i38l15a19n 89V78i27k

22. 3. 2016 18:45

Takže podle Pohlreicha jsou dělníci sprosťáci.8-o

8 1
možnosti

Trochu nadhledu, člověče... :-/

6 1
možnosti

Smazak mi neberte. Na tom sem vyrost. Smazak se sunkou, kupa hranolek tatarka. Obcas si dam. K tomu dobry salat a pivo :-D

8 1
možnosti