- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Když nechci pálivý česnek tak si koupím nějaký rádoby česnek jiný.Pálivý si kupuju pouze od toho kdo ho pěstuje a už ho mám ověřen.
Proč omezovat lahodnost česneku
Výborný nápad.
Má to akorát jednu vadu, že je pak česnek kyselý.
Přitom pokud někomu vadí příliš silné aroma česneku, stačí ho na 10 vteřin strčit do mikrovlnky.
Proč to dělat jednoduše, když to jde i složitě, že?
A proč koření česnekem, když jí vadí česnek? Článek jsem nečetl, už nadpis je hovadina, stejná jako když si vegani dělají veganské párky, řízky apod.
Idnes už rezignoval na spisovnou češtinu?
Jak z česneku udělat hmotu, která česnekem nebude. Užitečné, snad přijdou i rady aby cukr nesladil a citron nebyl kyselý
Ale ta chut cesneku tam porad je, odstranite spise stiplavost. Jasne ze to clovek nevyuzije na bramboraky, na ne si rada nandam cerstvy cesnek, ale vyzkousela jsem ten recept na hummus a bylo to dokonale.
Kdo proboha chce méně aromatický a pálivý česnek? Nestačí prostě jen koupit ten levný čínský?
Použití česneku, který má trochu "zlomenou" palčivost je v kulinářství na každém kroku. Na tom není nic zvláštního.