Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Flatbread je taková vylepšená chlebová placka. Podle šéfa strašně dobrá

Masíčko z pečených telecích žebírek a pečená červená řepa zalité křenovou šlehačkou, korunované lístky čerstvé rukoly, to vše na čerstvě pečené chlebové placce. Až uslyšíte Zdeňka Pohlreicha, jak při ochutnávání téhle v Americe oblíbené dobroty mručí blahem, budete mít jasno, čemu v nejbližší době neodoláte a připravíte si to doma.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M46a86r52c60e54l 42B30í26l58ý 2733392232919

censore prosim povolte slova co si lidi muzou o clanku myslet....

0/0
12.4.2016 22:58

M91a15r39c81e86l 74B71í64l37ý 2293192782859

Když tomu řeknu fletschit bude to OK ?

0/0
12.4.2016 22:55

M11i74c79h32a49e56l88a 96N61o37v18á18k56o15v58á 8190308838711

"Hladká mouka s trochou mléka, sušeným droždím a troškou vody" - hmm, tak zas vím houno. Na mně se muší konkrétně! V mém podání je jedno vejce nebo dvě vejce dohromady tři vejce .

+11/0
8.4.2016 14:13

J84a14n11a 95B25o69u42l89o47v43á 7180676431801

Obecně platí na kynuté těsto poměr cca 3 díly mouky a 1 díl tekutých surovin. Objemově, tedy třeba na šálky. Zkuste to, eventuelně si pohrajte s přidáním trošky mouky nebo naopak tekutin, protože třeba celozrnná mouka potřebuje trochu víc tekutin. Už dávno nepečeu podle přesného rozpisu.

+1/0
8.4.2016 19:30
Foto

H67a41n55a 45A36n33t82o33n94o40v77á 6317729394684

Jo, to si pamatuju když jsem dělala buchty u babičky - mléka ten hrnec s modrou kytičkou, půlka másla, mouky kolik je třeba.

0/0
9.4.2016 22:39

J23i55ř16í 44Z46ý93k81a 9109783641620

přiměřeně ... přiměřeně ... přiměřeně ...

0/0
9.4.2016 20:01

O17s66k51a63r 53K69o73v37a87ř73í13k 8727933596887

Šéfa ;-D. Pohlreich dělá šéfa na iDnesu?

+2/−9
8.4.2016 9:57







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.