Diskuze

Flatbread je taková vylepšená chlebová placka. Podle šéfa strašně dobrá

Masíčko z pečených telecích žebírek a pečená červená řepa zalité křenovou šlehačkou, korunované lístky čerstvé rukoly, to vše na čerstvě pečené chlebové placce. Až uslyšíte Zdeňka Pohlreicha, jak při ochutnávání téhle v Americe oblíbené dobroty mručí blahem, budete mít jasno, čemu v nejbližší době neodoláte a připravíte si to doma.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

censore prosim povolte slova co si lidi muzou o clanku myslet....

0 0
možnosti

Když tomu řeknu fletschit bude to OK ?

0 0
možnosti

"Hladká mouka s trochou mléka, sušeným droždím a troškou vody" - hmm, tak zas vím houno. Na mně se muší konkrétně! V mém podání je jedno vejce nebo dvě vejce dohromady tři vejce .

11 0
možnosti

Obecně platí na kynuté těsto poměr cca 3 díly mouky a 1 díl tekutých surovin. Objemově, tedy třeba na šálky. Zkuste to, eventuelně si pohrajte s přidáním trošky mouky nebo naopak tekutin, protože třeba celozrnná mouka potřebuje trochu víc tekutin. Už dávno nepečeu podle přesného rozpisu.

1 0
možnosti

Šéfa ;-D. Pohlreich dělá šéfa na iDnesu?

2 9
možnosti