Diskuze

Masové jednohubky z kuřecích křídel. Podle Pohlreicha na party ideální

Jak pohostit přátele, abyste je opravdu nadchli a přitom vás to nezruinovalo? Tady je každá rada drahá. Zkuste třeba Pohlreichova lízátka z kuřecích křídel, sám je vidí jako ideální jednohubky k vínu. Prostě si jen dáte s tím nejlevnějším masem trochu práci a můžete je servírovat bez uzardění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono to není časově tak náročné jak to vypadá, dělal jsem jich 100 a to ještě obalovaných. Ale není špatné použít i tu druhou část křídla, tu s dvěma kústkama, ta menší kostička se lehce vylomí.

0 0
možnosti
Foto

Je to jiste zajimavost na zpestreni, ale preci jen hlavni duraz bude na chipsech, slanejch tycinkach, chlabickach (jo, je to hnus, ale po trech dvoudeckach prijdou velmi k duhu) a jednohubkach...

0 0
možnosti

Hele, maškarní bál - Hruška šel za Polreicha R^

1 3
možnosti

Jo aha, nejlevnější maso. Občas si dám tu práci a když něco takového vykostím, převážím maso a odpad. A jak překvapivé, opravdu to není nejlevnější maso. Jasně, kosti nevyhodím, jdou na polévku, ale rozhodně není pravda, že levné maso s kostmi je "levné maso".

0 0
možnosti

No nevim, koupim kuře za 50,- a skoro pulka z toho je prsa a stehna(vykostena), což je maso, co bezne pod 100,- asi nebude. A pak mám ten zbytek na polivku atd. Je to prace, ale je toho vic za stejne penez.

0 0
možnosti

takových lízatek bych musela udělat tak 30 aby to bylo pohoštění pro návštěvu....a to si myslím , že možná by to bylo málo..

1 0
možnosti

Kuřecí křídla.....fuj 😝

0 10
možnosti

J34a65n83a 61M59e95r72o31p85e

16. 4. 2016 12:34

Nemůžu si pomoci, ale jak na to koukám, tak to možná nezruinuje finanční rozpočet, ale časový harmonogram přípravy jakékoli párty rozhodně.

11 0
možnosti