- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ono to není časově tak náročné jak to vypadá, dělal jsem jich 100 a to ještě obalovaných. Ale není špatné použít i tu druhou část křídla, tu s dvěma kústkama, ta menší kostička se lehce vylomí.
Dá se postupovat i lépe. http://www.youtube.com/watch?v=nfY0lrdXar8&feature=youtube_gdata_player
Je to jiste zajimavost na zpestreni, ale preci jen hlavni duraz bude na chipsech, slanejch tycinkach, chlabickach (jo, je to hnus, ale po trech dvoudeckach prijdou velmi k duhu) a jednohubkach...
Hele, maškarní bál - Hruška šel za Polreicha
Jo aha, nejlevnější maso. Občas si dám tu práci a když něco takového vykostím, převážím maso a odpad. A jak překvapivé, opravdu to není nejlevnější maso. Jasně, kosti nevyhodím, jdou na polévku, ale rozhodně není pravda, že levné maso s kostmi je "levné maso".
No nevim, koupim kuře za 50,- a skoro pulka z toho je prsa a stehna(vykostena), což je maso, co bezne pod 100,- asi nebude. A pak mám ten zbytek na polivku atd. Je to prace, ale je toho vic za stejne penez.
takových lízatek bych musela udělat tak 30 aby to bylo pohoštění pro návštěvu....a to si myslím , že možná by to bylo málo..
Kuřecí křídla.....fuj 😝
Nemůžu si pomoci, ale jak na to koukám, tak to možná nezruinuje finanční rozpočet, ale časový harmonogram přípravy jakékoli párty rozhodně.