- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Především budou problémy s rýžovou moukou, ale snad i polohrubá se dá použít, přidat trochu kukuřičného škrobu, ten má Lidl. Cizrnu dostanete i v Kauflandu, ale musíte si ji umlet, hmoždíř už mladší domácnosti nemají. Rozhodně nesmažit v jakémkoliv oleji, řepkový, slunečnicový a nejistého původu se bude připalovat.
Já smažím výhradně v kvalitním (řeckém) olivovém oleji, hlavně na něm nesmí stát, že pochází z EU. Takový je směs druhořadého oleje s trochou lepšího, aby tak nepáchl. Jinak je opravdu lepší kvalitní sádlo, pochutnáte si.
Koriandr si pěstuji každý rok ze semínek, ještě lépe si ale zasadíte koupený v květináči, třeba od Penny nebo Lidla, do záhonku. Přihnojíte kolem lžicí dusíkatého hnojiva a vyroste vám pořádný keřík.
kdyz chci lehke letni jidlo, nebudu obalovat a smazit v oleji.
Kde mám shánět tu rýžovou mouku, hrachovou mouku a to koření na začátku ?? V Tesknu jsem to nikde neviděl...
Teskno má být Tesco? Řekl bych, že takové věci už mají i tam. Není to nic speciálního.
Zdeněk zapomněl, že jako přílohu podáváme
Espumisan® .
a stačej obalit v okořeněné hrašce a jsoiu tak ydobrý a bez testíčka
A hlavně bez toho blbečka. Přeci nic nového pod sluncem!