Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pálffyho houskový knedlík se slaninou. Zabalený do utěrky se vaří hodinu

Vaří se sice hodinu, navíc zabalený v máslem potřeném plátýnku či utěrce, ale za vynaloženou námahu a trpělivost se tento knedlík odmění neobvykle jemnou konzistencí. Ta je opravdu překvapivá, vzhledem k tomu, že se do těsta nepřidává ani ždibec droždí či jiného kypřidla.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H74e80l86e32n41a 44D10o31s92t92á53l27o28v86á 2749152483439

Ten musí chutnat.

Slanina, máslo do těsta, máslo ještě navrch, knedlík se podává k tučné pečeni .... počítám, že sním plátek a budu mít dvě kila nahoře a cholesterolem "ucpané trubky" navrch.

Ach jo, proč je všechno dobré tak nezdravé.

+2/0
10.5.2016 14:40

J71a34n38a 78K86u75b34o83v26á 6729502528810

Vypadá to skvěle!

+1/0
9.5.2016 10:53

T13o56m72a72s 10T88r19n64k75a 5684188213269

vypadá to super !! ale nevím jestli to zvládnu udělat ve firemní kuchynce :-(

0/0
9.5.2016 10:27

H10e23l32e74n27a 74V91e77v66e65r75k90o20v76a 3529527

A housky musí být sypané mákem,ono to pak pěkně vypadá na řezu knedle.;-D;-D

0/0
9.5.2016 8:45







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.