Diskuze

Pálffyho houskový knedlík se slaninou. Zabalený do utěrky se vaří hodinu

Vaří se sice hodinu, navíc zabalený v máslem potřeném plátýnku či utěrce, ale za vynaloženou námahu a trpělivost se tento knedlík odmění neobvykle jemnou konzistencí. Ta je opravdu překvapivá, vzhledem k tomu, že se do těsta nepřidává ani ždibec droždí či jiného kypřidla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten musí chutnat.

Slanina, máslo do těsta, máslo ještě navrch, knedlík se podává k tučné pečeni .... počítám, že sním plátek a budu mít dvě kila nahoře a cholesterolem "ucpané trubky" navrch.

Ach jo, proč je všechno dobré tak nezdravé.

2 0
možnosti

Vypadá to skvěle!

1 0
možnosti

vypadá to super !! ale nevím jestli to zvládnu udělat ve firemní kuchynce :-(

0 0
možnosti

A housky musí být sypané mákem,ono to pak pěkně vypadá na řezu knedle.;-D;-D

0 0
možnosti