Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Domácí housku na hambuger ničím nenahradíš. Vystřelí maso o patro výš

Dobrá houska je půl úspěchu hamburgru. Kdo nemá rád ty divné housky prodávané v řetězcích, které se tváří, že právě „tak to Američané mysleli“, může si upéct svoji. A až budete grilovat, určitě sklidíte úspěch.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J14i94ř87í 13K30u13c57h78t92a 6978795499437

Hamburger by byl dobrej - ale bez housky.

0/0
20.5.2016 8:54

D49a59n85i51e94l 97J86i17r38á84č13e90k 3351610940168

Na 180 stupňů péct 160 minut? To chcete aby lidi vyhořeli? :-DDD

+1/−1
19.5.2016 21:07

M68a80r84t35i13n 32P97o94s33p41í43š78i42l 8845491146747

???

Na 180 °C jim to trvá 16 minut.

tam vidím já

+6/0
19.5.2016 21:18

A14l56e69n70a 48B86o44r50o19v75á 2204843221936

tak to je super recept, určitě vyzkouším...

0/0
19.5.2016 15:18

M51a62j72k34a 27Š94u23m39b27e60r90o28v63á 3645183731525

Já jsem ještě odkoukala na jedněch stránkách, které už dnes bohužel neexistují, tuhle vychytávku...udělám z alobalu kroužek, do kterého bochánek vložím, lehce rozklepu, nechám dokynout, potřu vajíčkem, posypu sezamem a pak upeču. Po sundání kroužku zůstane po obvodu bílá část, takže to nejenom dobře vypadá, ale taky to jde dobře rozkrojit:-)

+7/0
19.5.2016 12:02





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.