Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Domácí housku na hambuger ničím nenahradíš. Vystřelí maso o patro výš

Dobrá houska je půl úspěchu hamburgru. Kdo nemá rád ty divné housky prodávané v řetězcích, které se tváří, že právě „tak to Američané mysleli“, může si upéct svoji. A až budete grilovat, určitě sklidíte úspěch.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J27i10ř27í 73K42u24c88h85t87a 6268365389187

Hamburger by byl dobrej - ale bez housky.

0/0
20.5.2016 8:54

D90a84n98i87e79l 93J43i96r28á17č83e84k 3841670870268

Na 180 stupňů péct 160 minut? To chcete aby lidi vyhořeli? :-DDD

+1/−1
19.5.2016 21:07

M28a31r66t35i30n 29P35o12s36p92í28š47i47l 8325651286837

???

Na 180 °C jim to trvá 16 minut.

tam vidím já

+6/0
19.5.2016 21:18

A20l98e77n54a 26B84o41r87o90v10á 2724873651506

tak to je super recept, určitě vyzkouším...

0/0
19.5.2016 15:18

M38a88j97k17a 32Š92u40m88b82e10r23o12v22á 3155263771965

Já jsem ještě odkoukala na jedněch stránkách, které už dnes bohužel neexistují, tuhle vychytávku...udělám z alobalu kroužek, do kterého bochánek vložím, lehce rozklepu, nechám dokynout, potřu vajíčkem, posypu sezamem a pak upeču. Po sundání kroužku zůstane po obvodu bílá část, takže to nejenom dobře vypadá, ale taky to jde dobře rozkrojit:-)

+7/0
19.5.2016 12:02







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.