Diskuze

Domácí housku na hambuger ničím nenahradíš. Vystřelí maso o patro výš

Dobrá houska je půl úspěchu hamburgru. Kdo nemá rád ty divné housky prodávané v řetězcích, které se tváří, že právě „tak to Američané mysleli“, může si upéct svoji. A až budete grilovat, určitě sklidíte úspěch.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Hamburger by byl dobrej - ale bez housky.

0 0
možnosti
DJ

Na 180 stupňů péct 160 minut? To chcete aby lidi vyhořeli? :-DDD

1 1
možnosti
MP

???

Na 180 °C jim to trvá 16 minut.

tam vidím já

6 0
možnosti
AB

tak to je super recept, určitě vyzkouším...

0 0
možnosti

Já jsem ještě odkoukala na jedněch stránkách, které už dnes bohužel neexistují, tuhle vychytávku...udělám z alobalu kroužek, do kterého bochánek vložím, lehce rozklepu, nechám dokynout, potřu vajíčkem, posypu sezamem a pak upeču. Po sundání kroužku zůstane po obvodu bílá část, takže to nejenom dobře vypadá, ale taky to jde dobře rozkrojit:-)

7 0
možnosti