Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Grilovací orgie s Pohlreichem po italsku: topinky s lilkem i ančovičkami

Za vůní a chutí kuchyně Středomoří nemusíte nikam cestovat, snadno ji dostanete i na svou zahradu. Stačí koupit pěkný lilek, rajčata, olivový olej, česnek, bazalku, ančovičky, mozzarellu. Tedy poměrně běžné a dostupné suroviny. A můžete se pustit do grilování, při kterém se budete cítit jako u moře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M39a54r96t54i97n 98S80t76o23k89l44á43s87e78k 7798229941526

Vyzkoušel jsem i s těmi ančovičkami - bez nich by tomu něco chybělo, takto to byla mana :-)

0/0
27.5.2016 13:19

M33i29r44o50s92l42a79v 88P15a67v71l42í86č26e31k 7693540185444

Mňam ;)

0/0
21.5.2016 20:56

M54i53l40o62s94l59a46v 91V34l25c26e34k 1792836340413

Tak to urcite zkusim.......vypada to vyborne...a urcite to taky tak chutna....a dobry cerveny k tomu......nebo snad bily?:)

+1/0
21.5.2016 14:04

M63i25c20h20a55l 60M64i28l91l71e54r 9276112559702

stredomorska kuchyneR^

+1/0
21.5.2016 7:47

L56i19b67o85r 18U77r74b13a86n96i81e43c 5966793529

Tak dneska sklouznou slupky z rajčat. Vždycky se totiž u kuchařských receptů těším, co tentokrát "krásně". Vždy je to něco nového R^

A k věci - jo, dal bych si.

+1/0
20.5.2016 8:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.