Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Grilovací orgie s Pohlreichem po italsku: topinky s lilkem i ančovičkami

Za vůní a chutí kuchyně Středomoří nemusíte nikam cestovat, snadno ji dostanete i na svou zahradu. Stačí koupit pěkný lilek, rajčata, olivový olej, česnek, bazalku, ančovičky, mozzarellu. Tedy poměrně běžné a dostupné suroviny. A můžete se pustit do grilování, při kterém se budete cítit jako u moře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M83a75r65t24i26n 13S29t87o44k86l54á30s72e36k 7578299511676

Vyzkoušel jsem i s těmi ančovičkami - bez nich by tomu něco chybělo, takto to byla mana :-)

0/0
27.5.2016 13:19

M38i57r62o62s13l67a54v 54P45a83v60l11í63č16e50k 7413650465814

Mňam ;)

0/0
21.5.2016 20:56

M37i89l12o22s63l14a83v 36V87l26c64e63k 1242426640853

Tak to urcite zkusim.......vypada to vyborne...a urcite to taky tak chutna....a dobry cerveny k tomu......nebo snad bily?:)

+1/0
21.5.2016 14:04

M90i13c48h90a14l 23M61i95l78l56e78r 9496712919822

stredomorska kuchyneR^

+1/0
21.5.2016 7:47

L34i45b64o46r 83U12r68b45a96n49i53e22c 5886583929

Tak dneska sklouznou slupky z rajčat. Vždycky se totiž u kuchařských receptů těším, co tentokrát "krásně". Vždy je to něco nového R^

A k věci - jo, dal bych si.

+1/0
20.5.2016 8:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.