Diskuze

Mouka, máslo, cibule, slanina a můžete se šéfem grilovat po francouzsku

Už jste někdy pekli na grilu francouzský koláč neboli quiche? Zkuste si to podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kritizuje svíčkovou a sám delá težká jídla,samej vejpek a vejvar, to žídek to byl jiný kuchar kvalita ,jenže neumel tak drzo kecat jako tento tak ho nedávaj.

0 0
možnosti

Všechno jeho umení je založeno na silném vyvaru a výpeku, šidí na mase a misto toho tam dáva ten výpek.

0 0
možnosti

aby restauratéri vydelali tak je to učí a na zákazníka kašle.

0 0
možnosti
Foto

recept alá Láď Hruška;-D;-D;-D

0 3
možnosti
Foto

opet menu pro bezdomovce ala pizza. Mouka, tuk, vejce a sadlo. Vyrobni cena 35 Kc. Se divim, ze to jeste nekoho nenapadlo vyrabet a prodavat mrazene v Kauflandu.;-D

0 2
možnosti

Co je na quiche Polreichovo? Tradiční recepty jsou léty osvědčené.

2 0
možnosti

Vynikající, banálně jednoduchý jídlo. Tohle jsou přesně věci, který mi v Česku chybí.

1 1
možnosti

J53a64n 14K39a38n13t

4. 6. 2016 12:00

Souhlasim, vyborne jednoduché jidlo pro milovniky uzeného (maso, slanina), coz neni ale muj pripad. Za vice nez 30 let zivota ve Francii jsem si témer 99% francouzske kuchyne bez problému adoptoval az na tuto "Quiche lorraine" a ryzi na sladko...Ale podobny recept, pokud je v nem neuzena sunka nebo jiné neuzené maso si s radosti vychutnam !

0 0
možnosti