Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Přehledný návod, jak si na grilu poradit s jednotlivými druhy masa

Každý druh masa potřebuje na grilu něco jiného. Jinak se zachází s kuřecím, jinak s hovězím, jinak se zvěřinou a jinak s rybami. Zkuste návody Grilovací akademie světového výrobce Weber a pošlete nám svoje fotografie do soutěže, máte čas už jen do konce měsíce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P12a85v78e44l 23R65y18b33e29c52k10y 8144103649360

tak trochu mi připadá, že autor před psaním článku griloval asi kilo hašiše a vypil hodně piva na sluníčku....

0/0
4.8.2016 10:24

P79a98v74e38l 92J49a32m53u71l87á94k 5988521165737

serte na ty pitomý rady grilujte tak jak vám to nejvíc chutná.

+10/0
28.7.2016 23:34

M32a63r35e23k 18Š50k45o94d17a 4666744115481

Přesně, největší úspěch mají stejně bramborové placky na lávovém šutru.

+2/−1
29.7.2016 9:52

J12a10k94u14b 22C69i94g60l63e24r 9305377795428

Minus bylo omylem. Bramborove placky miluju :)

0/0
31.7.2016 2:36

A16l55e28š 65P64r26o54c29h45á78z85k55a 1849445135662

Nejlepší hamburger získáte, když jej jen zlehka vložíte do formy. Netlačte na něj obracečkou dolů, ztratil by tak šťávu.

... kolik měl autor článku piv...??? :-)

+3/0
28.7.2016 20:42

F70r28a48n82t50i70š92e89k 85V81e21s23e68l48ý 5152853380180

No jo, to nesmíte být tak zpátečnický jako já. Já burgery jenom uplácám rukama veprostřed udělám důlek a griluju to od oka.

Správný grillmaster je nejdřív dá do formičky a pak je každých 30 sekund propíchne teploměrem, aby byly co nejvíc šťavnaté.

+4/0
28.7.2016 22:24

M38a48r88t10i20n 83J92a81n64d25a 7274667843596

"Vepřové maso

Většina barbecue omáček obsahuje cukr, který velmi lehce hoří, proto naneste marinádu až v posledních 10 až 20 minutách grilovací doby, aby cukr neshořel."

...nevím jaký grill autor používá, ale na vepřový steak mně stačí 10-12minut a mám hotovo, hovězí 4-10minut podle výšky masa

+4/−1
28.7.2016 16:36

V56á95c53l12a88v 96B91l45a62ž37e79k 1815152414603

Autor samozřejmě používá ale hlavně propaguje grily Weber.

+4/0
28.7.2016 18:49

Z95d72e10n27e76k 16S64m77i70d 5177633880675

Jeste bych dodal, ze nejlepsi neni kotleta ale krkovicka. Kotleta je moc sucha.

+14/0
28.7.2016 20:47

M15a76r72e29k 96Š60k65o71d94a 4136954415261

Autor psal článek těžce pod vlivem návykových látek, je tam plno hámotin. Beru to jako reklamu na Weber a nějaké sladké brambory.

+3/0
29.7.2016 9:51





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.