Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Přehledný návod, jak si na grilu poradit s jednotlivými druhy masa

Každý druh masa potřebuje na grilu něco jiného. Jinak se zachází s kuřecím, jinak s hovězím, jinak se zvěřinou a jinak s rybami. Zkuste návody Grilovací akademie světového výrobce Weber a pošlete nám svoje fotografie do soutěže, máte čas už jen do konce měsíce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P92a14v41e97l 27R32y88b69e92c72k73y 8374523259150

tak trochu mi připadá, že autor před psaním článku griloval asi kilo hašiše a vypil hodně piva na sluníčku....

0/0
4.8.2016 10:24

P11a10v74e37l 49J15a19m22u93l86á20k 5208881425527

serte na ty pitomý rady grilujte tak jak vám to nejvíc chutná.

+10/0
28.7.2016 23:34

M76a65r79e31k 86Š71k40o17d26a 4616404225971

Přesně, největší úspěch mají stejně bramborové placky na lávovém šutru.

+2/−1
29.7.2016 9:52

J95a89k43u45b 87C83i52g98l15e28r 9605207835918

Minus bylo omylem. Bramborove placky miluju :)

0/0
31.7.2016 2:36

A46l20e17š 21P98r36o49c95h18á56z30k38a 1429695915572

Nejlepší hamburger získáte, když jej jen zlehka vložíte do formy. Netlačte na něj obracečkou dolů, ztratil by tak šťávu.

... kolik měl autor článku piv...??? :-)

+3/0
28.7.2016 20:42

F74r19a91n20t26i13š53e73k 32V15e89s52e70l46ý 5292213120790

No jo, to nesmíte být tak zpátečnický jako já. Já burgery jenom uplácám rukama veprostřed udělám důlek a griluju to od oka.

Správný grillmaster je nejdřív dá do formičky a pak je každých 30 sekund propíchne teploměrem, aby byly co nejvíc šťavnaté.

+4/0
28.7.2016 22:24

M92a96r18t49i41n 85J58a98n81d85a 7254587503816

"Vepřové maso

Většina barbecue omáček obsahuje cukr, který velmi lehce hoří, proto naneste marinádu až v posledních 10 až 20 minutách grilovací doby, aby cukr neshořel."

...nevím jaký grill autor používá, ale na vepřový steak mně stačí 10-12minut a mám hotovo, hovězí 4-10minut podle výšky masa

+4/−1
28.7.2016 16:36

V17á57c53l51a28v 72B75l43a65ž43e88k 1935462954353

Autor samozřejmě používá ale hlavně propaguje grily Weber.

+4/0
28.7.2016 18:49

Z70d37e19n35e62k 76S93m48i35d 5777163600265

Jeste bych dodal, ze nejlepsi neni kotleta ale krkovicka. Kotleta je moc sucha.

+14/0
28.7.2016 20:47

M31a67r58e72k 63Š17k45o23d92a 4776914395131

Autor psal článek těžce pod vlivem návykových látek, je tam plno hámotin. Beru to jako reklamu na Weber a nějaké sladké brambory.

+3/0
29.7.2016 9:51







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.