Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Přehledný návod, jak si na grilu poradit s jednotlivými druhy masa

Každý druh masa potřebuje na grilu něco jiného. Jinak se zachází s kuřecím, jinak s hovězím, jinak se zvěřinou a jinak s rybami. Zkuste návody Grilovací akademie světového výrobce Weber a pošlete nám svoje fotografie do soutěže, máte čas už jen do konce měsíce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P78a42v22e62l 39R59y86b41e68c89k75y 8614693679220

tak trochu mi připadá, že autor před psaním článku griloval asi kilo hašiše a vypil hodně piva na sluníčku....

0/0
4.8.2016 10:24

P26a91v68e83l 77J86a75m18u24l82á85k 5588411465567

serte na ty pitomý rady grilujte tak jak vám to nejvíc chutná.

+10/0
28.7.2016 23:34

M65a86r32e67k 86Š51k35o89d33a 4376784115551

Přesně, největší úspěch mají stejně bramborové placky na lávovém šutru.

+2/−1
29.7.2016 9:52

J41a28k42u44b 98C39i52g93l44e39r 9605137345978

Minus bylo omylem. Bramborove placky miluju :)

0/0
31.7.2016 2:36

A78l52e11š 54P94r22o94c20h74á47z98k35a 1739655785602

Nejlepší hamburger získáte, když jej jen zlehka vložíte do formy. Netlačte na něj obracečkou dolů, ztratil by tak šťávu.

... kolik měl autor článku piv...??? :-)

+3/0
28.7.2016 20:42

F49r17a74n61t82i63š52e23k 41V16e13s10e30l56ý 5702643620530

No jo, to nesmíte být tak zpátečnický jako já. Já burgery jenom uplácám rukama veprostřed udělám důlek a griluju to od oka.

Správný grillmaster je nejdřív dá do formičky a pak je každých 30 sekund propíchne teploměrem, aby byly co nejvíc šťavnaté.

+4/0
28.7.2016 22:24

M56a46r31t81i83n 87J60a30n53d93a 7444737643866

"Vepřové maso

Většina barbecue omáček obsahuje cukr, který velmi lehce hoří, proto naneste marinádu až v posledních 10 až 20 minutách grilovací doby, aby cukr neshořel."

...nevím jaký grill autor používá, ale na vepřový steak mně stačí 10-12minut a mám hotovo, hovězí 4-10minut podle výšky masa

+4/−1
28.7.2016 16:36

V24á83c88l52a37v 71B25l24a98ž86e23k 1875182934883

Autor samozřejmě používá ale hlavně propaguje grily Weber.

+4/0
28.7.2016 18:49

Z27d75e43n72e30k 18S42m38i67d 5337853100615

Jeste bych dodal, ze nejlepsi neni kotleta ale krkovicka. Kotleta je moc sucha.

+14/0
28.7.2016 20:47

M20a58r77e66k 51Š26k84o46d66a 4276364895371

Autor psal článek těžce pod vlivem návykových látek, je tam plno hámotin. Beru to jako reklamu na Weber a nějaké sladké brambory.

+3/0
29.7.2016 9:51







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.