Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P89a30v80e65l 75J42a28m38u29l95á25k 5298831805327

serte na ty pitomý rady grilujte tak jak vám to nejvíc chutná.

+10/0
doporučit
28.7.2016 23:34

M94a41r45t40i64n 91J48a95n39d92a 7114207923276

"Vepřové maso

Většina barbecue omáček obsahuje cukr, který velmi lehce hoří, proto naneste marinádu až v posledních 10 až 20 minutách grilovací doby, aby cukr neshořel."

...nevím jaký grill autor používá, ale na vepřový steak mně stačí 10-12minut a mám hotovo, hovězí 4-10minut podle výšky masa

+4/−1
doporučit
28.7.2016 16:36

A43l97e32š 88P69r67o10c81h39á53z12k64a 1109675105612

Nejlepší hamburger získáte, když jej jen zlehka vložíte do formy. Netlačte na něj obracečkou dolů, ztratil by tak šťávu.

... kolik měl autor článku piv...??? :-)

+3/0
doporučit
28.7.2016 20:42





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.