Diskuze

Přehledný návod, jak si na grilu poradit s jednotlivými druhy masa

Každý druh masa potřebuje na grilu něco jiného. Jinak se zachází s kuřecím, jinak s hovězím, jinak se zvěřinou a jinak s rybami. Zkuste návody Grilovací akademie světového výrobce Weber a pošlete nám svoje fotografie do soutěže, máte čas už jen do konce měsíce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tak trochu mi připadá, že autor před psaním článku griloval asi kilo hašiše a vypil hodně piva na sluníčku....

0 0
možnosti

serte na ty pitomý rady grilujte tak jak vám to nejvíc chutná.

10 0
možnosti

Přesně, největší úspěch mají stejně bramborové placky na lávovém šutru.

2 1
možnosti

Nejlepší hamburger získáte, když jej jen zlehka vložíte do formy. Netlačte na něj obracečkou dolů, ztratil by tak šťávu.

... kolik měl autor článku piv...??? :-)

3 0
možnosti

No jo, to nesmíte být tak zpátečnický jako já. Já burgery jenom uplácám rukama veprostřed udělám důlek a griluju to od oka.

Správný grillmaster je nejdřív dá do formičky a pak je každých 30 sekund propíchne teploměrem, aby byly co nejvíc šťavnaté.

4 0
možnosti

"Vepřové maso

Většina barbecue omáček obsahuje cukr, který velmi lehce hoří, proto naneste marinádu až v posledních 10 až 20 minutách grilovací doby, aby cukr neshořel."

...nevím jaký grill autor používá, ale na vepřový steak mně stačí 10-12minut a mám hotovo, hovězí 4-10minut podle výšky masa

4 1
možnosti

Autor samozřejmě používá ale hlavně propaguje grily Weber.

4 0
možnosti