Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Známe krále grilu. Vyhrála soutěžící s mimořádnými hamburgery

Až do 15. srpna jste se mohli probírat recepty a fotografiemi, které jste nám poslali. Čtyři z nich, které jste zvolili za nejlepší, vyhrají grily od společnosti Weber v celkové hodnotě 100 tisíc korun.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K69a91r81e79l 49U75r98b58a87n 2224894521489

Rukola se na hambáč nehodí., Rv

0/0
25.8.2016 13:13

M57a98r42t96i56n 64J11i56r54o62u86s15e81k 7686105425178

Grilovaný uzený bůček je lahůdka.

0/0
19.8.2016 15:43

Š43á56r87k11a 39Č66e68c13h77o98v34á 8568826785955

Jak se takové hamburgery konzumují ? Rozeberou se na díly, ať se to dá ukousnout ? A k tomu lavor s horkou vodou na ruce.

+4/0
19.8.2016 8:06

D37a15n 94M67a10c80h49o31l14d78a 8677452374272

chapu dobre ze se rozhodovalo podle fota? jako fakt?

0/0
18.8.2016 13:56

J69a26n 89S86o79u81k18u90p 1694964136405

No některé věci fajn, některé naopak dost kekel.

0/0
18.8.2016 13:21
Foto

J87i60n32d57ř29i16š14k35a 85Z41a94c46h49o43v75á 6488780340870

Velká gratulace Mono, tvoje hamburgry byly, jsou a budou vždycky epesní :-) těším se na ochutnávku toho s domácí parmazánovou houskou

0/0
18.8.2016 7:58
Foto

H10a66n50a 80M71a85l65i88c18h57o32v85a 9750407823463

Hamburgery vypadají efektně, ale to aby měl člověk pusu od temene k temeni :-)

+7/0
17.8.2016 11:07

L90u26k27á45š 87M17a21r57e43d40a 6571914427418

Da se ten grilovany tocenak servirovat s horcici a rohlikem, nebo pro ten dokonaly gurmansky zazitek je nutny podavat s kecupem a chlebem?

+2/0
15.8.2016 7:29

M74i25c31h28a77e52l 87F93l80e75n56d29r 1478462763835

No, od pohledu a ani podle receptu moc nenadchne.

+2/0
14.8.2016 13:00

J71a60n 72P13a91l11á87t 3185692648786

Ty soutezici nemaji soudnost: "Kuřecí prsíčka na másle Opláchnutá kuřecí prsa osolíme, posypeme paprikou a kořeníme kořením na kuře. Grilujeme na másle za použití alobalu. Pavel Tyleček" ;-D

+6/0
14.8.2016 11:22

I42v69a24n51a 34H41e26n24d89r21y59c19h64o67v48á 6382333638219

"Ti" jsou to soutěžící :-) a třeba je to super foto :-) R^

0/0
14.8.2016 19:28

P60a90v20e96l 63S73o30b81o68t71k33a 5290394

jj, vezmeme cokoli a dáme to na pár minut gril.

+5/0
13.8.2016 21:17

L69u81k33á25š 48Š16l42e77h22o15f60e68r 1803489225929

Soutěžící by si měli uvědomit, že sebelepší jídlo vyfocené ve špatném světle mobilem přestane být na fotografii jakkoliv zajímavé...

+7/0
13.8.2016 13:43

O37n43d49ř79e46j 10Š66t81ě78p14á54n69e66k 5959420318499

Snad jedině ty burgery v parmazanové housce lákají k jídlu i vizuálně. A velké množstvcí fotek je jak z časopisu Květy, rok 88...

+14/0
13.8.2016 18:14

P36e89t34r 97S65c15h18ö25n 7153276232963

Bohužel :-/

0/0
13.8.2016 22:27

K91a13r14i48n42a 55M77a94l84i89k88o44v32a 4578652372372

Väčšina vecí mi pripadá aj dosť prácnych, ja teda nie som ochotná venovať jednému jedlu hodiny a hodiny (pol dňa marinovať, pol dňa grilovať odokryté, pol dňa zakryté...). A prečo preboha by si niekto dobrovoľne do čistého mäsa cpal škrob???8-o

+2/0
12.8.2016 12:15

G32u51s47t64a36v 58S98o85j13k12a 1448823745384

Příšerný.

+1/0
11.8.2016 16:14

G84u61s63t64a17v 61S66o62j56k98a 1758703405144

Dost mizerný. Z 95% takovéto české patlámos patlámos podle Jirky Babicy a Přemka Podlahy.

+11/−1
11.8.2016 16:13

L44u18k31á81š 59Š58l77e89h89o54f53e48r 1763899435699

95% rozhodně ne, ale jinak souhlas, je tam dost Babiců :-)

+2/0
13.8.2016 13:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.