Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Známe krále grilu. Vyhrála soutěžící s mimořádnými hamburgery

Až do 15. srpna jste se mohli probírat recepty a fotografiemi, které jste nám poslali. Čtyři z nich, které jste zvolili za nejlepší, vyhrají grily od společnosti Weber v celkové hodnotě 100 tisíc korun.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K38a79r96e42l 96U89r77b65a39n 2944864271199

Rukola se na hambáč nehodí., Rv

0/0
25.8.2016 13:13

M17a38r82t11i61n 71J10i93r95o15u16s86e70k 7426335405768

Grilovaný uzený bůček je lahůdka.

0/0
19.8.2016 15:43

Š81á38r61k81a 14Č44e70c24h88o16v33á 8848916115285

Jak se takové hamburgery konzumují ? Rozeberou se na díly, ať se to dá ukousnout ? A k tomu lavor s horkou vodou na ruce.

+4/0
19.8.2016 8:06

D24a69n 93M64a23c79h74o52l12d68a 8417742894542

chapu dobre ze se rozhodovalo podle fota? jako fakt?

0/0
18.8.2016 13:56

J36a56n 53S35o61u23k57u64p 1364134926225

No některé věci fajn, některé naopak dost kekel.

0/0
18.8.2016 13:21
Foto

J86i71n64d76ř19i14š13k86a 72Z10a48c68h26o96v16á 6848590230710

Velká gratulace Mono, tvoje hamburgry byly, jsou a budou vždycky epesní :-) těším se na ochutnávku toho s domácí parmazánovou houskou

0/0
18.8.2016 7:58
Foto

H69a79n68a 62M59a78l59i39c86h69o58v43a 9890717113913

Hamburgery vypadají efektně, ale to aby měl člověk pusu od temene k temeni :-)

+7/0
17.8.2016 11:07

L13u86k34á58š 36M70a13r80e35d17a 6841184647168

Da se ten grilovany tocenak servirovat s horcici a rohlikem, nebo pro ten dokonaly gurmansky zazitek je nutny podavat s kecupem a chlebem?

+2/0
15.8.2016 7:29

M71i14c22h40a32e42l 28F18l15e96n59d74r 1268262233665

No, od pohledu a ani podle receptu moc nenadchne.

+2/0
14.8.2016 13:00

J57a95n 25P14a13l97á34t 3645442988766

Ty soutezici nemaji soudnost: "Kuřecí prsíčka na másle Opláchnutá kuřecí prsa osolíme, posypeme paprikou a kořeníme kořením na kuře. Grilujeme na másle za použití alobalu. Pavel Tyleček" ;-D

+6/0
14.8.2016 11:22

I86v36a51n92a 50H74e80n97d54r31y58c48h67o73v93á 6812363988619

"Ti" jsou to soutěžící :-) a třeba je to super foto :-) R^

0/0
14.8.2016 19:28

P54a85v66e68l 59S88o91b59o13t73k78a 5570954

jj, vezmeme cokoli a dáme to na pár minut gril.

+5/0
13.8.2016 21:17

L33u65k40á80š 63Š14l18e98h45o28f68e45r 1973569575409

Soutěžící by si měli uvědomit, že sebelepší jídlo vyfocené ve špatném světle mobilem přestane být na fotografii jakkoliv zajímavé...

+7/0
13.8.2016 13:43

O18n26d96ř65e81j 54Š89t29ě67p91á13n57e25k 5769330748729

Snad jedině ty burgery v parmazanové housce lákají k jídlu i vizuálně. A velké množstvcí fotek je jak z časopisu Květy, rok 88...

+14/0
13.8.2016 18:14

P62e25t12r 42S22c28h32ö89n 7623186672973

Bohužel :-/

0/0
13.8.2016 22:27

K33a60r42i44n29a 93M57a81l91i23k78o75v21a 4238702102592

Väčšina vecí mi pripadá aj dosť prácnych, ja teda nie som ochotná venovať jednému jedlu hodiny a hodiny (pol dňa marinovať, pol dňa grilovať odokryté, pol dňa zakryté...). A prečo preboha by si niekto dobrovoľne do čistého mäsa cpal škrob???8-o

+2/0
12.8.2016 12:15

G83u67s93t93a71v 45S40o54j96k95a 1978743745294

Příšerný.

+1/0
11.8.2016 16:14

G45u31s31t43a41v 70S23o94j82k75a 1928803495464

Dost mizerný. Z 95% takovéto české patlámos patlámos podle Jirky Babicy a Přemka Podlahy.

+11/−1
11.8.2016 16:13

L35u31k97á56š 31Š39l77e50h72o13f61e25r 1113889315979

95% rozhodně ne, ale jinak souhlas, je tam dost Babiců :-)

+2/0
13.8.2016 13:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.