- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Grilovaný uzený bůček je lahůdka.
Jak se takové hamburgery konzumují ? Rozeberou se na díly, ať se to dá ukousnout ? A k tomu lavor s horkou vodou na ruce.
chapu dobre ze se rozhodovalo podle fota? jako fakt?
No některé věci fajn, některé naopak dost kekel.
Velká gratulace Mono, tvoje hamburgry byly, jsou a budou vždycky epesní :-) těším se na ochutnávku toho s domácí parmazánovou houskou
Hamburgery vypadají efektně, ale to aby měl člověk pusu od temene k temeni
Da se ten grilovany tocenak servirovat s horcici a rohlikem, nebo pro ten dokonaly gurmansky zazitek je nutny podavat s kecupem a chlebem?
No, od pohledu a ani podle receptu moc nenadchne.
Ty soutezici nemaji soudnost: "Kuřecí prsíčka na másle Opláchnutá kuřecí prsa osolíme, posypeme paprikou a kořeníme kořením na kuře. Grilujeme na másle za použití alobalu. Pavel Tyleček"
"Ti" jsou to soutěžící :-) a třeba je to super foto :-)