Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

R36o41b76e42r24t 62K12r30a86h18u91l18e37c 2763972935494

Jabčák ze selika vám přestal chutnat neřádi teď se vám líbí cider :-D

+6/0
doporučit
3.8.2016 21:30

P40a32v47e93l 41R72y48b69e13c75k22y 8134213399310

světe zboř se co je to za novinku. Jabčák se dělal v našich zemích ještě před vinnou révou a v Sudetech byl Apfelwein běžnější než pivo.....ale musí přijít nějaký "odborník" aby tvrdil, že anglická receptura je to pravé...... PS: po přečtení jsem se utvrdil, že mezi novinářem a tasemnicí není žádný rozdíl.....čas od času každému vyjde článek...

+2/0
doporučit
4.8.2016 10:13

V58o22j55t96ě46c44h 77K19o86m69á15r97e86k 7504934429576

''...v letních měsících velmi osvěžující.'' Paradox je, že ho musím vypít už do únoraR^

+2/0
doporučit
4.8.2016 0:05

J91a57r41m48i49l17a 94P68í38c72h20o85v89á 5272757784693

Lepší je pít samotný nenakvašený mošt. Lehce nakvašený už chutná jako burčák a zcela zkvašený je už nepitelný

+1/−1
doporučit
3.8.2016 7:46

A58l25e30š 10P57r14o62c22h60á34z36k73a 1609295195432

Jablka budou asi až za 2 měsíce zralá - jste mimo...a nikodo si to nebude za ty 2 měsíce ani pamatovat - zas nějakej pisálek, kterej netuší o čem má vlastně psát....

0/−1
doporučit
4.8.2016 4:04





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.