Diskuze

Pět základních rad, které udělají z grilu dobrého společníka

Grilů je nepřeberně druhů a je umění vybrat takový, se kterým se určitě nespletete. Záleží na tom, zda považujete grilování za obřad, anebo dáváte přednost rychlé přípravě bez starostí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poklop? Horkovzdusna trouba?? Kdepak! Jiste, pokud se v 10 dopo. rekne, ze bude obed z grilu, zajde se do Kaufu pro par nalozenych nesmyslu, v 11 se zacne a pokud doma nekdo trva na tom, ze 'hospodynka poctiva na dvanactou obed ma' pak ano, ale to nepovazuju za grilovani..

Opravdicke grilovani by melo byt spolecenskou akci trvajici i nekolik hodin. Udelat opravdickej ohen z opravdickyho dreva, nadelat zhavy, nad to dat obycejny rost a na to polozit poradnou (alespon na dva prsty silnou) flakotu. Zhavy zivit sem tam opet opravdickym drevem (pri kraji, kde se vyhori, a pak prihrnout na stred). Mezitim v klidu popijet, zobat neco drobnyho a tesit se na ten vrchol.

Tohle je grilovani. Ne peceni v horkovzdusne troube, at uz je zdrojem tepla cokoli... Lidi rozmazleni! Zlaty kurata na klacku z detskych taboru ;-)

9 0
možnosti

Teoreticky správně - společenská akce, s vytvořením žhavého uhlí atd.

Ale uvědomujete si, že než se vytvoří žhavé uhlí, tak polovina hostů v alkoholické náladě už neví, kde je a proč tam přišli, a druhá polovina je už mrtvá hlady?

1 1
možnosti

Žádný plyn ani elektřina!!!Dokonce I to dřevěné uhlí si chystám sám!!!

4 0
možnosti

A ten les jste si predpokladam taky vysadil sam.

4 2
možnosti