Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

J81o33s47e96f 65K48r26b34e70c 3927156123941

Nejlíp se zapaluje horkovzdušnou pistolí.

0/0
doporučit
12.8.2016 22:32

L40u13d28v98í17k 56G73a27j33d81o52š52í28k 2665373884302

Základní problém snad všech grilů Weber na uhlí je v tom, že odstup roštu od topeniště je příliš malý. Ideálně by měl být nastavitelný, což není myslím u žádného jejich modelu.

Je to s podivem u takhle drahé značky hrající si na elitu.

Podle toho pak totiž vypadají i kulinářské výtvory grilovačů.

0/0
doporučit
12.8.2016 13:29

J55a86n 22H67a59v97r62d57a 3916424972856

Grilujeme s Weberem.:-P

0/0
doporučit
11.8.2016 15:51

Z35d52e68n83ě76k 14H60r47u73b45ý 5795138561586

Jak kdo. Já griluju na kameni s Grilmenem. A tudíž nepřímo.

0/0
doporučit
11.8.2016 22:53

J51o94s54e47f 80M87i45š49k46o27v89s37k79ý 9158641501248

Mě to na kameni připadá jako na pánvi. Ztrácí se vůně z přímého kontaktu s rozpáleným dřevěným uhlím. Osvědčilo se nám rozpálit gril pomocí briket (drží žár hodně dlouho) a pak občas přihodit trochu jemnějšího dřevěného uhlí) dodává vůni a le vydrží tak 15 minut).

0/0
doporučit
12.8.2016 10:47

L24u75d41v96í38k 83G67a50j61d75o50š55í20k 2175183214112

Na kameni to není grilování pane Hrubý.

To si můžete dát na pánev a výsledek bude stejný.

Nepřímé grilování je trochu něco jiného.

0/0
doporučit
12.8.2016 13:21

M56a67r13t54i60n 19V49o85j16á50č93e49k 9333557811336

nemusí úplně být pokud je tam dost prostoru tak tam kouř je a maso ovoní jen se mu to maso nespálí ,pokud není úplně dobrý na grilování tak je kámen solidní alternativa ...jistě pokud má nějaký zděný krb kde jen topí pod kamenem a kouř se mu tam nijak nezdrží a nemá šanci s masem reagovat tak to je jak na pánvi

0/0
doporučit
15.8.2016 16:49

P30e65t37r 24K61a22n20t85o95r 4286210934927

Hezký reklamní článek. 8-o

+3/0
doporučit
11.8.2016 11:10





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.