Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Kdy grilovat přímo a kdy nepřímo? Kuřecí nebo ryby zprudka a krátce

Pro milovníky klasického grilování na dřevěném uhlí je nejpodstatnější připravit žár a pak si určit, jak rozmístit uhlí na grilu podle toho, co a jakým způsobem se bude grilovat. Takže jinak na ryby a jinak na velké kusy masa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J34o35s89e24f 84K63r65b83e39c 3977896403441

Nejlíp se zapaluje horkovzdušnou pistolí.

0/0
12.8.2016 22:32

L86u25d41v81í39k 70G24a35j96d75o12š21í33k 2385973514712

Základní problém snad všech grilů Weber na uhlí je v tom, že odstup roštu od topeniště je příliš malý. Ideálně by měl být nastavitelný, což není myslím u žádného jejich modelu.

Je to s podivem u takhle drahé značky hrající si na elitu.

Podle toho pak totiž vypadají i kulinářské výtvory grilovačů.

0/0
12.8.2016 13:29

J76a56n 55H71a94v44r27d50a 3426544942836

Grilujeme s Weberem.:-P

0/0
11.8.2016 15:51

Z89d59e56n74ě19k 61H32r98u17b59ý 5875448271976

Jak kdo. Já griluju na kameni s Grilmenem. A tudíž nepřímo.

0/0
11.8.2016 22:53

J37o24s21e73f 39M37i84š87k35o22v82s87k24ý 9308951641878

Mě to na kameni připadá jako na pánvi. Ztrácí se vůně z přímého kontaktu s rozpáleným dřevěným uhlím. Osvědčilo se nám rozpálit gril pomocí briket (drží žár hodně dlouho) a pak občas přihodit trochu jemnějšího dřevěného uhlí) dodává vůni a le vydrží tak 15 minut).

0/0
12.8.2016 10:47

L38u69d40v23í84k 51G63a57j28d45o28š72í68k 2955663364772

Na kameni to není grilování pane Hrubý.

To si můžete dát na pánev a výsledek bude stejný.

Nepřímé grilování je trochu něco jiného.

0/0
12.8.2016 13:21

M46a88r36t30i79n 64V55o14j71á31č61e35k 9723177771216

nemusí úplně být pokud je tam dost prostoru tak tam kouř je a maso ovoní jen se mu to maso nespálí ,pokud není úplně dobrý na grilování tak je kámen solidní alternativa ...jistě pokud má nějaký zděný krb kde jen topí pod kamenem a kouř se mu tam nijak nezdrží a nemá šanci s masem reagovat tak to je jak na pánvi

0/0
15.8.2016 16:49

P94e98t16r 56K67a23n38t68o19r 4806180484687

Hezký reklamní článek. 8-o

+3/0
11.8.2016 11:10







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.