Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Kdy grilovat přímo a kdy nepřímo? Kuřecí nebo ryby zprudka a krátce

Pro milovníky klasického grilování na dřevěném uhlí je nejpodstatnější připravit žár a pak si určit, jak rozmístit uhlí na grilu podle toho, co a jakým způsobem se bude grilovat. Takže jinak na ryby a jinak na velké kusy masa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J27o39s73e25f 65K26r95b62e15c 3557556813281

Nejlíp se zapaluje horkovzdušnou pistolí.

0/0
12.8.2016 22:32

L61u58d42v88í44k 93G39a94j46d86o89š97í41k 2555113274862

Základní problém snad všech grilů Weber na uhlí je v tom, že odstup roštu od topeniště je příliš malý. Ideálně by měl být nastavitelný, což není myslím u žádného jejich modelu.

Je to s podivem u takhle drahé značky hrající si na elitu.

Podle toho pak totiž vypadají i kulinářské výtvory grilovačů.

0/0
12.8.2016 13:29

J29a38n 27H46a84v21r88d96a 3386904392166

Grilujeme s Weberem.:-P

0/0
11.8.2016 15:51

Z96d82e53n50ě41k 55H42r89u11b33ý 5615808461806

Jak kdo. Já griluju na kameni s Grilmenem. A tudíž nepřímo.

0/0
11.8.2016 22:53

J52o82s26e33f 70M94i44š28k35o26v63s80k75ý 9468521911168

Mě to na kameni připadá jako na pánvi. Ztrácí se vůně z přímého kontaktu s rozpáleným dřevěným uhlím. Osvědčilo se nám rozpálit gril pomocí briket (drží žár hodně dlouho) a pak občas přihodit trochu jemnějšího dřevěného uhlí) dodává vůni a le vydrží tak 15 minut).

0/0
12.8.2016 10:47

L12u10d88v49í13k 46G56a10j98d67o36š84í95k 2755463104142

Na kameni to není grilování pane Hrubý.

To si můžete dát na pánev a výsledek bude stejný.

Nepřímé grilování je trochu něco jiného.

0/0
12.8.2016 13:21

M68a15r79t14i30n 43V70o78j56á36č85e60k 9783957471186

nemusí úplně být pokud je tam dost prostoru tak tam kouř je a maso ovoní jen se mu to maso nespálí ,pokud není úplně dobrý na grilování tak je kámen solidní alternativa ...jistě pokud má nějaký zděný krb kde jen topí pod kamenem a kouř se mu tam nijak nezdrží a nemá šanci s masem reagovat tak to je jak na pánvi

0/0
15.8.2016 16:49

P26e58t80r 56K41a48n46t68o33r 4706370174427

Hezký reklamní článek. 8-o

+3/0
11.8.2016 11:10





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.