Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vyzkoušejte uzení na grilu. Zvládnete to na briketách i na plynu

Uzení patří vedle grilování k nejstarším a nejzákladnějším způsobům přípravy jídla. Potřebujete jen lupínky z vybrané dřeviny, které podle druhu dodají jídlům jemnou či intenzivnější příchuť.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J85a23r42o47s21l95a79v 52K10a46d91l93e59c 5951139572951

Proč tak pracně na briketách, když to jde zdravěji na elektrickém zařízení přímo k tomu určeném, za pár stovek....

0/0
23.8.2016 8:23

V86á34c43l39a94v 12M27a54š58e68k 5750916572608

Hmm, a firma Weber nezná bukové dřevo?

+1/0
23.8.2016 8:04

J55a89r67o48s17l20a19v 67K58a83d84l13e63c 5631479702161

Buk a dub je karcinogenní a nemá příchuť jako ovocné dřeviny...

0/0
23.8.2016 8:24

R34a55d80i77m 44T75o19b89i21á24š 2913622374146

na buku a olši se přece udí odjakživa...

+1/0
23.8.2016 9:00





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.