Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vyzkoušejte uzení na grilu. Zvládnete to na briketách i na plynu

Uzení patří vedle grilování k nejstarším a nejzákladnějším způsobům přípravy jídla. Potřebujete jen lupínky z vybrané dřeviny, které podle druhu dodají jídlům jemnou či intenzivnější příchuť.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J12a91r90o21s49l26a92v 53K27a83d67l65e16c 5831689112781

Proč tak pracně na briketách, když to jde zdravěji na elektrickém zařízení přímo k tomu určeném, za pár stovek....

0/0
23.8.2016 8:23

V18á50c40l17a38v 77M95a30š47e52k 5950596682818

Hmm, a firma Weber nezná bukové dřevo?

+1/0
23.8.2016 8:04

J54a51r42o72s67l73a63v 62K63a55d44l29e91c 5491399362211

Buk a dub je karcinogenní a nemá příchuť jako ovocné dřeviny...

0/0
23.8.2016 8:24

R26a75d26i25m 67T53o44b72i24á93š 2893112734966

na buku a olši se přece udí odjakživa...

+1/0
23.8.2016 9:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.