Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vyzkoušejte uzení na grilu. Zvládnete to na briketách i na plynu

Uzení patří vedle grilování k nejstarším a nejzákladnějším způsobům přípravy jídla. Potřebujete jen lupínky z vybrané dřeviny, které podle druhu dodají jídlům jemnou či intenzivnější příchuť.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J39a19r90o39s79l91a66v 81K11a21d84l50e84c 5451539192251

Proč tak pracně na briketách, když to jde zdravěji na elektrickém zařízení přímo k tomu určeném, za pár stovek....

0/0
23.8.2016 8:23

V50á55c15l80a89v 29M11a53š51e51k 5580156352758

Hmm, a firma Weber nezná bukové dřevo?

+1/0
23.8.2016 8:04

J58a47r36o52s91l30a95v 23K29a21d15l35e74c 5221389232341

Buk a dub je karcinogenní a nemá příchuť jako ovocné dřeviny...

0/0
23.8.2016 8:24

R56a80d28i60m 32T33o28b34i37á10š 2203772474246

na buku a olši se přece udí odjakživa...

+1/0
23.8.2016 9:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.