Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

M25a10r88t92i28n76a 24T33r18o77j46a69n27o43v58á 5243868975

Roztomilé, nicméně když člověk nakonec sečte všechny ty suroviny, co musí mít ssebou, tak aby chodil na výlet s dvoukolákem. K rybám tak snadno na výletě nepřijdete, kukuřice na siláž, která se tu téměř všude pěstuje, je fakt hnusná (navíc nabádat k polnímu pychu...;-))...

To je taková ta nostalgie, kdy se maminka za našeho dětství jednou obětovala a uplácala těsto a všechno táhla v batohu (v duchu pravděpodobně nadávala jak špaček), aby měly děti zážitek, a ty na to teď vzpomínají jako na úžasnou a zcela běžnou věc (my, když byli malí, tak maminka ́vždycky ́ v lese vykouzlila oběd...). Takže se to jednou vyzkouší, aby měly děti zážitek, a příště se jde pokorně do bufetu.:-)

+8/−1
doporučit
24.8.2016 10:34

J58a14n45a 61N65ě49m52e72č18k81o17v15á 3483884301836

Upečte si houbový guláš. Mizérie češtinářských znalostí redaktorů iDnesu mě nepřestane překvapovat... :-/

+6/0
doporučit
24.8.2016 9:59

L84u60b47a 80O55b42u16c83h84o43v27á 9715695383267

A hlavně si s sebou vemte tretry, až vás bude hodit majitel kukuřičního pole, které jste oškubali.

+4/−1
doporučit
24.8.2016 9:37

Š13á72r85k72a 65M43a63t44y48á50š54o68v42á 1251135382579

proboha vzpamatujte se, psát takovej blábol - bramborový těsto řidne, jak by ho mohl někdo nést v batohu na výlet několik hodin???? leda by matka nesla v báglu brambory, mouku a vejce a dělala těsto na místě u ohně...

+3/0
doporučit
24.8.2016 10:52
Foto

T49o42m58á97š 76D16v51o25ř96á60k 3755313316796

Ještě sebou papiňák a bude to komplet. :-)

Možná by bylo jednodušší, než ssebou tahat suroviny, tak si to jídlo zavařit.

Ale pokud je někdo na výletě rád, že si může ještě hrát na kuchaře, tak proti gustu...

+3/0
doporučit
24.8.2016 10:43

J13a79n 64M13a41c61h 6256635506307

Berte to jako marketing. Čím více lidí to bude číst, tím je více potenciálních kupců její kuchařky. Vždyť ten, kdo ještě nevydal v této zemi žádnou kuchařku, není IN.;-D

+1/0
doporučit
25.8.2016 10:09

L26u97b39o11š 73O73b68r81u14č69a 6321364786281

Ono neni nutne byt primo v lese.. I Na obycejne zahradce chutna jidlo pripravene venku velmi neobycejne :)

+1/0
doporučit
24.8.2016 23:12

V36í66t 43K56u67č81e86r22a 6274699509872

Za mého mládí se vodopády jmenovaly Rešovské..

+1/0
doporučit
24.8.2016 8:05

J76i21ř71í 76Š41v85a91g38r 3818780755506

Na placky si potahnu na výšlap vařené brambory, struhadlo, vejce, mouku a sirup ve flašce? Nestačí placky připravit doma, kde je při přípravě zbavím vody/váhy a pak je jen dodělám na kamenech do křupa s vůní ohně? Navíc by místo nějakého kanadského sirupu bylo více chutnější podávat to s masem pečeným na cibuli s paprikou, rajčaty, česnekem, majoránkou, což si připravím doma do krabičky a pak to jen naředím vodou.

A na "guláš?" - si potáhnu 5!litrový kastrol abych do něj dal trochu hub, jednu cibuli a 4 brambory s půl litrem vody a majoránkou (fuj). Už jen představa, že mi to někdo nandá je na šiškovou válku.

To už je lepší pytlíkovka a rohlíky.

+1/−1
doporučit
25.8.2016 0:21

J51a33r91m93i27l61a 57P75í10c45h76o73v27á 5672947684433

Není nad to rozdělat oheň v lese. Až les chytne, můžete opékat i buřty

+1/−1
doporučit
24.8.2016 21:51





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.