- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Berte to jako marketing. Čím více lidí to bude číst, tím je více potenciálních kupců její kuchařky. Vždyť ten, kdo ještě nevydal v této zemi žádnou kuchařku, není IN.
Na placky si potahnu na výšlap vařené brambory, struhadlo, vejce, mouku a sirup ve flašce? Nestačí placky připravit doma, kde je při přípravě zbavím vody/váhy a pak je jen dodělám na kamenech do křupa s vůní ohně? Navíc by místo nějakého kanadského sirupu bylo více chutnější podávat to s masem pečeným na cibuli s paprikou, rajčaty, česnekem, majoránkou, což si připravím doma do krabičky a pak to jen naředím vodou.
A na "guláš?" - si potáhnu 5!litrový kastrol abych do něj dal trochu hub, jednu cibuli a 4 brambory s půl litrem vody a majoránkou (fuj). Už jen představa, že mi to někdo nandá je na šiškovou válku.
To už je lepší pytlíkovka a rohlíky.
Ono neni nutne byt primo v lese.. I Na obycejne zahradce chutna jidlo pripravene venku velmi neobycejne :)
Není nad to rozdělat oheň v lese. Až les chytne, můžete opékat i buřty
Vodopády znám pouze Rešovské, jak přišla redakce na název Rašovské by mě docela zajímalo. Není nic snadnějšího než si to ověřit na mapě nebo na netu. Lupo, Lupo.
proboha vzpamatujte se, psát takovej blábol - bramborový těsto řidne, jak by ho mohl někdo nést v batohu na výlet několik hodin???? leda by matka nesla v báglu brambory, mouku a vejce a dělala těsto na místě u ohně...
jednodušší je udělat (opéct) doma placky rovnou a na ohni si je pak jen ohřát..nasáknou kouř a chutnají jako čerstvé....
Ještě sebou papiňák a bude to komplet.
Možná by bylo jednodušší, než ssebou tahat suroviny, tak si to jídlo zavařit.
Ale pokud je někdo na výletě rád, že si může ještě hrát na kuchaře, tak proti gustu...
Roztomilé, nicméně když člověk nakonec sečte všechny ty suroviny, co musí mít ssebou, tak aby chodil na výlet s dvoukolákem. K rybám tak snadno na výletě nepřijdete, kukuřice na siláž, která se tu téměř všude pěstuje, je fakt hnusná (navíc nabádat k polnímu pychu...)...
To je taková ta nostalgie, kdy se maminka za našeho dětství jednou obětovala a uplácala těsto a všechno táhla v batohu (v duchu pravděpodobně nadávala jak špaček), aby měly děti zážitek, a ty na to teď vzpomínají jako na úžasnou a zcela běžnou věc (my, když byli malí, tak maminka ́vždycky ́ v lese vykouzlila oběd...). Takže se to jednou vyzkouší, aby měly děti zážitek, a příště se jde pokorně do bufetu.
Upečte si houbový guláš. Mizérie češtinářských znalostí redaktorů iDnesu mě nepřestane překvapovat...
Presne, taky me to trklo. Nadpis je nesmyslny.
A hlavně si s sebou vemte tretry, až vás bude hodit majitel kukuřičního pole, které jste oškubali.
Tak těch pár klasů snad nemůže nikdo řešit... Na vesnici se to trhalo vždy.