Diskuze

Povidla upečete téměř bez míchání, nejlépe z přezrálých švestek

Bez povidel neupečete koláče, buchty, ani vdolky. Tuto fantastickou a přitom jednoduchou švestkovou záležitost připravíte zcela bez míchání za necelé dvě hodiny. A povidel si můžete užívat až do příštího podzimu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svestky jiz v nasem okoli nikde nerostou tak bych rad vedel, jak to vychazi cenove v pripade, ze bych je kupoval na trhu, nebo kupoval susene. V hypermarketu jsou povidla strasne lacine (20kc), ale jsou moc ridke, osizene a bez chuti. To jeste marmelady si zachovaly uroven, povidla nikoliv. Nemohl by mi nekdo z ctenaru poradit ??

0 0
možnosti

Loni byl 200litrový sud, letos to odhaduji na 300litrů. Asi zkusím něco vypeckovat. Jo slivovička byla jak cukrkandl :-)) Odkopky rozdávám :-))

0 0
možnosti

Tak ti nějak Kadle nevim - povidla se pečou??? My je vždycinky vařili, a pokud je občas nezamíchám, tak se připálí a je hotovo... No kdo chce kam...

A ejhle, pravá lupa neví, co dělá levá:http://hobby.idnes.cz/svestkova-povidla-podle-babicky-tri-suroviny-a-parkrat-zamichat-pxu-/hobby-domov.aspx?c=A110823_110837_hobby-domov_bma ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

To je současný směr. Toto "pečení" vlastně nahražuje vaření a potom zahušťování, kdy u toho člověk musí hodiny být a míchat, aby se to nepřipálilo.

Tadyhle tím "pečením" to akorát odpeckuje a potom přijde a vyndá hotové.

A nejsou to povidla, protože povidla se mají dělat bez přídavku cukru.

Jak tam přidá cukr jako tady v návodu, je to už marmeláda.

5 0
možnosti