Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

Š32á81r39k29a 67M67a37t70y72á89š37o59v69á 1431195472139

nepotírejte to marinádou- česnek i to kari zhořknou během grilování..ogrilujte lilek bez marinády a ogrilovaný,ještě horký,do té marinády namočte...nechte ho trochu napít a pak vložte do hambáče....

+5/0
doporučit
31.8.2016 7:26

J80i50ř79í 89V82o59g66e41l 6642622336508

Nerozumím, proč vegetariáni potřebují své jídlo upravovat do formy masitých výrobků. Burger bez masa někomu může chutnat, ale není to burger. Stejně, jako sojový salám není salám, nebo sojové kuřecí maso není prostě maso.

+3/−1
doporučit
31.8.2016 7:59

M85i49l45o31š 84B15á10r56t40a 3107304425978

Když nevíte, co s lilkem, vyhoďte ho.

+2/−2
doporučit
31.8.2016 3:47

P42a45v45e85l 35Š83i25m91e96k 7757492384765

Tohle nemá s burgerem nic společného! Možná až na ten tvar.

0/−1
doporučit
31.8.2016 9:01





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.