Diskuze

Když nevíte, co s lilkem, udělejte z něj burger s tzatziki

Když se řekne hamburger, nemusíte si vždycky jen představit klasickou placku z hovězího. Lehký hamburger z lilku je tak dobrý, že na maso s radostí zapomenete.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tohle nemá s burgerem nic společného! Možná až na ten tvar.

0 1
možnosti

J72i54ř63í 41V87o26g22e50l

31. 8. 2016 7:59

Nerozumím, proč vegetariáni potřebují své jídlo upravovat do formy masitých výrobků. Burger bez masa někomu může chutnat, ale není to burger. Stejně, jako sojový salám není salám, nebo sojové kuřecí maso není prostě maso.

3 1
možnosti

Asi proto, že někteří nekonzumují masné výrobky ne z toho důvodu, že jim nechutnají, ale protože je to mrtvé zvíře (etické důvody). A navíc burger podle mě může být z čehokoliv :-) jen hamburger by měl být z masa. PS: nic jako sójové kuřecí maso neexistuje, když, tak jen sójové maso ;-)

4 0
možnosti

nepotírejte to marinádou- česnek i to kari zhořknou během grilování..ogrilujte lilek bez marinády a ogrilovaný,ještě horký,do té marinády namočte...nechte ho trochu napít a pak vložte do hambáče....

5 0
možnosti

Když nevíte, co s lilkem, vyhoďte ho.

2 2
možnosti

To je neekologické. Když nevíte, co s lilkem, doneste ho na kompost.

0 0
možnosti