- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tohle nemá s burgerem nic společného! Možná až na ten tvar.
Nerozumím, proč vegetariáni potřebují své jídlo upravovat do formy masitých výrobků. Burger bez masa někomu může chutnat, ale není to burger. Stejně, jako sojový salám není salám, nebo sojové kuřecí maso není prostě maso.
Asi proto, že někteří nekonzumují masné výrobky ne z toho důvodu, že jim nechutnají, ale protože je to mrtvé zvíře (etické důvody). A navíc burger podle mě může být z čehokoliv jen hamburger by měl být z masa. PS: nic jako sójové kuřecí maso neexistuje, když, tak jen sójové maso
nepotírejte to marinádou- česnek i to kari zhořknou během grilování..ogrilujte lilek bez marinády a ogrilovaný,ještě horký,do té marinády namočte...nechte ho trochu napít a pak vložte do hambáče....
To je neekologické. Když nevíte, co s lilkem, doneste ho na kompost.