Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Když je to čerstvý, je zdravý vepřový i ryby, říká štíhlejší Pohlreich

Zdeněk Pohlreich a racionální kuchyně? Jde to, i když si tento pojem známý šéfkuchař samozřejmě vykládá po svém. Nadále používá máslo či smetanu, dá si moučník i víno a nebrání se ničemu, co má rád. Jen si víc hlídá příjem cukrů, bílého pečiva a těstovin. Nechce se připravit o radost ze života, přesto zhubnul.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L89i86b54o10r 74K31o77u58t 4923921926698

Ten kluk má moje velké sympatie. Nepustit toho dědka dovnitř :-), přesné.

+45/0
22.9.2016 9:10

Z24d87e97n87ě68k 75M52o42r34á63v68e37k 5947968438183

R^

0/0
22.9.2016 12:07

P85a10t50r43i36k 31S40v85o12b36o16d89a 3379741246385

to říká jeho stará, bacha, nepoplést.

0/0
22.9.2016 20:15





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.