Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Co s tvrdými skrojky parmazánu? Rozpusťte je do omáčky

Znáte to. Tak dlouho strouháte z výseče tvrdého sýra, až vám zbude jen kus tvrdého okraje. Někdo doporučuje namočit ho do mléka a potom nastrouhat, ale není to žádná velká radost. Ale jde to i jinak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M72a89r78t95i29n91a 51D95v98o10ř41á58k78o96v94á 3524633480794

Kolik těch skrojků máte běžně k dispozici? Já kupuji jen jeden kousek parmazánu, použijeme ho nastrouhaný k těstovinám a pak týden nebo dva pauza. Z toho jednoho zbytečku asi druhý den omáčku pro celou rodinu neudělám, leda je půl roku zamrazovat :-)

0/0
10.10.2016 19:23

T81o93m63á94š 59V91a58v23e14r14k76a 7511210612524

rozehřát v mikrovlnce a zbaštit.

0/0
2.10.2016 20:55

S60t55a91n89i97s60l31a10v 23P25i24š75t80ě46k 1926518499735

Tak a priste clanek o tom jak snist slupky od brambor.

Ten ztvrdly okraj je obal toho syru. Jedle to samozdrejme je, ale chutove nic moc.

+3/0
29.9.2016 8:03

Š71á72r71k18a 93M28a13t69y78á46š91o32v58á 1291955352469

jistě,omyté brambory okrájíte,slupky osušíte a dáte do friťáku, po chvíli vyjmete,posypete grilovacím kořením a předložíte hostům....brambory si uvaříte pro rodinu k věčeři....

0/0
30.9.2016 10:52

J49o59s73e49f 29N60o92v49á79k 8454266772755

Ja tim rezu sklo ....

+4/0
28.9.2016 20:41

Š20á61r36k77a 49M88a80t51y60á72š85o37v81á 1831185902669

;-DR^

+1/0
30.9.2016 10:50

J93a79k54u98b 52L91í75s33k52a 3217776678245

Já to vždycky vyhazuju... Omáčku zkusím.

0/0
28.9.2016 17:53

Z82b85y91n12ě35k 40J94a79n79d16a 7543932885851

Já mám ten okraj nejradši, pokud teda jde vůbec rozžvejkat...

+2/0
28.9.2016 10:32

P87e22t46r 75S84u57c23h51a46n 8324763662697

Takový zbytek sním a je toR^;-D

+8/0
28.9.2016 10:21

T60i53b95o77r 12V82i46z89v98a44r78y 9574774953855

A já amatér to vždycky sežral.

+24/0
28.9.2016 9:12

M23a72r98t15i63n 15V86o21j15á44č91e19k 9103417491696

;-DR^;-D

0/0
28.9.2016 11:39

M35a67r69i44e 36Č82e38r52m20á52k95o87v76á 1671272178618

Takže pokud chci využít skrojek parmazánu, musím koupit kuře. Připomíná mi to pohádku o polévce ze sekery, Těším se spíše na rady čtenářů,

+12/0
28.9.2016 5:52

P36e37t72r 32N71o13v63o72t41n90y 1421190721

Já to davam psovi.

+2/0
28.9.2016 0:14

P45a58v58e74l 53J88e17ř60á59b39e44k 7561932204197

Na tenké plátky a rovnou do své pusy.

Tedy pokud po strouhání mám ještě zdravé ruce;-).

+2/0
28.9.2016 0:54

Š98á44r47k27a 84M57a72t13y76á46š63o64v15á 1701935912949

jde to i v profidrtiči....ušetříte si prsty

0/0
30.9.2016 10:51







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.