Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Co s tvrdými skrojky parmazánu? Rozpusťte je do omáčky

Znáte to. Tak dlouho strouháte z výseče tvrdého sýra, až vám zbude jen kus tvrdého okraje. Někdo doporučuje namočit ho do mléka a potom nastrouhat, ale není to žádná velká radost. Ale jde to i jinak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M61a63r48t95i21n97a 57D39v88o95ř61á90k65o58v20á 3454813360774

Kolik těch skrojků máte běžně k dispozici? Já kupuji jen jeden kousek parmazánu, použijeme ho nastrouhaný k těstovinám a pak týden nebo dva pauza. Z toho jednoho zbytečku asi druhý den omáčku pro celou rodinu neudělám, leda je půl roku zamrazovat :-)

0/0
10.10.2016 19:23

T16o49m12á21š 28V79a93v17e75r28k65a 7871950742154

rozehřát v mikrovlnce a zbaštit.

0/0
2.10.2016 20:55

S32t15a66n69i93s21l51a57v 26P87i27š37t58ě98k 1736548969455

Tak a priste clanek o tom jak snist slupky od brambor.

Ten ztvrdly okraj je obal toho syru. Jedle to samozdrejme je, ale chutove nic moc.

+3/0
29.9.2016 8:03

Š36á27r50k21a 90M79a33t79y30á80š89o32v16á 1931305312929

jistě,omyté brambory okrájíte,slupky osušíte a dáte do friťáku, po chvíli vyjmete,posypete grilovacím kořením a předložíte hostům....brambory si uvaříte pro rodinu k věčeři....

0/0
30.9.2016 10:52

J94o70s44e96f 82N69o81v40á38k 8574866232555

Ja tim rezu sklo ....

+4/0
28.9.2016 20:41

Š96á71r91k35a 39M17a38t62y33á35š40o46v33á 1381125292259

;-DR^

+1/0
30.9.2016 10:50

J12a28k90u44b 91L72í19s94k79a 3267826888605

Já to vždycky vyhazuju... Omáčku zkusím.

0/0
28.9.2016 17:53

Z17b53y28n61ě97k 86J24a30n20d35a 7223782865551

Já mám ten okraj nejradši, pokud teda jde vůbec rozžvejkat...

+2/0
28.9.2016 10:32

P46e74t25r 62S77u40c69h72a92n 8444703582237

Takový zbytek sním a je toR^;-D

+8/0
28.9.2016 10:21

T47i83b70o63r 46V69i57z10v75a60r45y 9664574653225

A já amatér to vždycky sežral.

+24/0
28.9.2016 9:12

M63a44r30t80i54n 13V61o94j13á64č47e31k 9123517401636

;-DR^;-D

0/0
28.9.2016 11:39

M27a77r15i68e 26Č58e40r19m23á49k33o43v33á 1831972608618

Takže pokud chci využít skrojek parmazánu, musím koupit kuře. Připomíná mi to pohádku o polévce ze sekery, Těším se spíše na rady čtenářů,

+12/0
28.9.2016 5:52

P64e13t75r 84N39o49v98o96t60n37y 1401620701

Já to davam psovi.

+2/0
28.9.2016 0:14

P95a47v21e56l 68J81e27ř26á23b66e82k 7911502914417

Na tenké plátky a rovnou do své pusy.

Tedy pokud po strouhání mám ještě zdravé ruce;-).

+2/0
28.9.2016 0:54

Š64á56r90k18a 77M48a84t34y27á96š43o84v64á 1751845932829

jde to i v profidrtiči....ušetříte si prsty

0/0
30.9.2016 10:51







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.