Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

T47i24b63o14r 50V68i21z15v69a78r29y 9434984173155

A já amatér to vždycky sežral.

+24/0
doporučit
28.9.2016 9:12

M43a47r63i46e 12Č50e59r19m27á47k69o29v80á 1711622598108

Takže pokud chci využít skrojek parmazánu, musím koupit kuře. Připomíná mi to pohádku o polévce ze sekery, Těším se spíše na rady čtenářů,

+12/0
doporučit
28.9.2016 5:52

P83e78t78r 76S65u92c26h23a94n 8974463262387

Takový zbytek sním a je toR^;-D

+8/0
doporučit
28.9.2016 10:21

J55o16s12e42f 48N70o95v11á36k 8304876152465

Ja tim rezu sklo ....

+4/0
doporučit
28.9.2016 20:41

S66t80a49n39i42s16l29a28v 59P29i37š37t77ě53k 1476328169515

Tak a priste clanek o tom jak snist slupky od brambor.

Ten ztvrdly okraj je obal toho syru. Jedle to samozdrejme je, ale chutove nic moc.

+3/0
doporučit
29.9.2016 8:03

Z22b91y88n91ě62k 26J48a33n91d62a 7983562585901

Já mám ten okraj nejradši, pokud teda jde vůbec rozžvejkat...

+2/0
doporučit
28.9.2016 10:32

P70e29t36r 45N73o65v65o40t96n19y 1941860731

Já to davam psovi.

+2/0
doporučit
28.9.2016 0:14





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.