Diskuze

Co s tvrdými skrojky parmazánu? Rozpusťte je do omáčky

Znáte to. Tak dlouho strouháte z výseče tvrdého sýra, až vám zbude jen kus tvrdého okraje. Někdo doporučuje namočit ho do mléka a potom nastrouhat, ale není to žádná velká radost. Ale jde to i jinak.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Kolik těch skrojků máte běžně k dispozici? Já kupuji jen jeden kousek parmazánu, použijeme ho nastrouhaný k těstovinám a pak týden nebo dva pauza. Z toho jednoho zbytečku asi druhý den omáčku pro celou rodinu neudělám, leda je půl roku zamrazovat :-)

0 0
možnosti
TV

rozehřát v mikrovlnce a zbaštit.

0 0
možnosti
SP

Tak a priste clanek o tom jak snist slupky od brambor.

Ten ztvrdly okraj je obal toho syru. Jedle to samozdrejme je, ale chutove nic moc.

3 0
možnosti
ŠM

jistě,omyté brambory okrájíte,slupky osušíte a dáte do friťáku, po chvíli vyjmete,posypete grilovacím kořením a předložíte hostům....brambory si uvaříte pro rodinu k věčeři....

0 0
možnosti
JN

J80o25s78e37f 72N85o32v94á61k

28. 9. 2016 20:41

Ja tim rezu sklo ....

4 0
možnosti
JL

J43a86k30u12b 54L91í18s91k49a

28. 9. 2016 17:53

Já to vždycky vyhazuju... Omáčku zkusím.

0 0
možnosti
ZJ

Já mám ten okraj nejradši, pokud teda jde vůbec rozžvejkat...

2 0
možnosti
PS

P57e37t29r 69S85u90c79h46a74n

28. 9. 2016 10:21

Takový zbytek sním a je toR^;-D

8 0
možnosti
TV

A já amatér to vždycky sežral.

24 0
možnosti

Takže pokud chci využít skrojek parmazánu, musím koupit kuře. Připomíná mi to pohádku o polévce ze sekery, Těším se spíše na rady čtenářů,

12 0
možnosti
PN

Já to davam psovi.

2 0
možnosti
PJ

Na tenké plátky a rovnou do své pusy.

Tedy pokud po strouhání mám ještě zdravé ruce;-).

2 0
možnosti