- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kolik těch skrojků máte běžně k dispozici? Já kupuji jen jeden kousek parmazánu, použijeme ho nastrouhaný k těstovinám a pak týden nebo dva pauza. Z toho jednoho zbytečku asi druhý den omáčku pro celou rodinu neudělám, leda je půl roku zamrazovat :-)
Tak a priste clanek o tom jak snist slupky od brambor.
Ten ztvrdly okraj je obal toho syru. Jedle to samozdrejme je, ale chutove nic moc.
jistě,omyté brambory okrájíte,slupky osušíte a dáte do friťáku, po chvíli vyjmete,posypete grilovacím kořením a předložíte hostům....brambory si uvaříte pro rodinu k věčeři....
Já to vždycky vyhazuju... Omáčku zkusím.
Já mám ten okraj nejradši, pokud teda jde vůbec rozžvejkat...
Takže pokud chci využít skrojek parmazánu, musím koupit kuře. Připomíná mi to pohádku o polévce ze sekery, Těším se spíše na rady čtenářů,
Na tenké plátky a rovnou do své pusy.
Tedy pokud po strouhání mám ještě zdravé ruce.