Diskuze

Sklizeň pálivých papriček je tu. Rady, jak si je co nejlíp užít

Kdo jednou propadne pěstování chilli, tomu ze zahrady či okenních parapetů rostlinky papriček jen tak nezmizí. Peter Gajdoštin jim letos propůjčil nejen velký fóliovník, kde jich má na sklizeň semínek kolem padesáti druhů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Otec měl letos jen 45 druhů... Bohužel. Ale u článku o pánovi s 50 druhy bych čekal alespoň návod s jakým ovocem udělat pyré, jak sušit, jak nakládat, v jakém poměru druhy míchat atd... Jinak se mi líbí jak se uvádí že u Morug se musí mít vrtsvu latexových rukavic xD

Ale s brekem vzpomínám na sušení asi 2kg Morug

0 0
možnosti

Papričky mmj. zavařuji do klasického okurkového nálevu. Nejsou potom tolik pálivé a dá se v nich rozpoznat i jejich chuť.

1 5
možnosti
Foto

Já si koupil Ford Mustang, ale nechávám ho stát v garáži. Pak nemá tak drastickou spotřebu benzínu, jak udává výrobce. ;-D

5 0
možnosti

Bahmanian goat vypadaji chutne

1 0
možnosti

P42e47t85r 14J29i27l81e83k

7. 10. 2016 9:19

A kde jsou ty "Rady, jak si je co nejlíp užít", slibovane v titulku? Tohle je jen par radku o nekom, kdo ma hodne chilli, o tom ze nas chilli muze popalit a o jedne rade, ze je dobre udelat olej. Jakym zpusobem, to uz si musim googlit sam. To je teda novinarina...

10 0
možnosti

Tak já vám jednu radu dám. V hospodě jsme ochutnávali Murugii Scorpion. Dokážete si představit, co jsme zhruba prožívali a jaké řeči jsme vedli. U vedlejšího stolu seděl místní drsňák, který si asi myslel, že tam máme jalapeno. Nechal si ukrojit dvakrát, aby ukázal, co je zač. Vypil krabici mléka a domů ho musel odvézt majitel hospody. Takže užít si ji můžete i takto zprostředkovaně. :-)

5 0
možnosti