- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pro dementy jeste jednou.
Giganticka zelenina je na vystavy, ne do kuchyne. V clanku je to jasne napsano.
To by neschroustali ani králícíííí....
Otázka je, čím vším to musel hnojit, aby to vyrostlo tak velké. nebo to sadil někdy už o vánocích a pěstoval pod fólií.
že to bylo hořké, to u vekých přestárlých kapust a hlavně pokud tam pokrájel i košťál a velké staré vnější listy, bývá.
Hnojil to močí cyklistů z Tour de France :-)
Tak toho kuchaře, který tohle provedl bych na místě vyrazil. Ne za to, že danou zeleninu uřízl, ale za to, že z ní chtěl vařit. Kuchař, který by chtěl vařit z takového obrovského h....a prostě nemá v kuchyni co dělat.
no mě by spíš zajímalo, co s ní všechno prováděli, když byla hořká a stejně ji nakonec upravili...
Ta jeho zelenina asi nebude moc bio, když je tak velká.
Uříznutá zelenina logicky nebude bio-, ale nekro-.
Dopadlo to dobře.
Druhý den na jídelníčku nebyla specialita "mladý kuchař na dušení kapustě".
Uduseny kuchar na rok stare kapuste :P