Diskuze

Pěstoval obří kapustu, kuchař ji týden před výstavou nakrájel hostům

Angličan Dale Toten je vášnivý zahradník a na zahradě téměř rok kultivoval obří hlávku kapusty, se kterou chtěl soutěžit na zahradnické výstavě. Týden před výstavou však zjistil, že kuchař z jeho hotelové restaurace kapustu „sklidil“ a naservíroval hostům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro dementy jeste jednou.

Giganticka zelenina je na vystavy, ne do kuchyne. V clanku je to jasne napsano.

4 0
možnosti
Foto

M93i98r55a 78L68o36v68e

17. 10. 2016 12:51

Kapusta? Na fotu vidim zeli a ne kapustu.

0 0
možnosti
Foto

To by neschroustali ani králícíííí....;-D

0 0
možnosti

Otázka je, čím vším to musel hnojit, aby to vyrostlo tak velké. nebo to sadil někdy už o vánocích a pěstoval pod fólií.

že to bylo hořké, to u vekých přestárlých kapust a hlavně pokud tam pokrájel i košťál a velké staré vnější listy, bývá.

2 0
možnosti

Hnojil to močí cyklistů z Tour de France :-)

16 0
možnosti
Foto

J91i89ř69í 87Š41a46f34e80r

10. 10. 2016 9:14

Tak toho kuchaře, který tohle provedl bych na místě vyrazil. Ne za to, že danou zeleninu uřízl, ale za to, že z ní chtěl vařit. Kuchař, který by chtěl vařit z takového obrovského h....a prostě nemá v kuchyni co dělat.

17 1
možnosti

no mě by spíš zajímalo, co s ní všechno prováděli, když byla hořká a stejně ji nakonec upravili...

2 0
možnosti

Ta jeho zelenina asi nebude moc bio, když je tak velká.

2 0
možnosti

Uříznutá zelenina logicky nebude bio-, ale nekro-.

0 0
možnosti

Dopadlo to dobře.

Druhý den na jídelníčku nebyla specialita "mladý kuchař na dušení kapustě".

9 0
možnosti

F91r71a76n95k 93N75o56v62a76k

10. 10. 2016 9:19

Uduseny kuchar na rok stare kapuste :P

16 0
možnosti