Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J95i13n56d11ř44i46š16k29a 11B38u72r36g46e31r60o85v86á 3865224128715

Vůbec jsem netušila, že černý chleba není připálený, ale dobře upečený;-D. To se mi jako argument hodí!!!;-D

+22/−1
doporučit
28.12.2016 5:13

M47a78r22i23á96n 49H55r18i53v28ň22á16k 7618420810400

Nechce se mi věřit že požití toho spáleného chleba je zdraví prospěšné. To co vidím na fotkách se podobá spíše briketám než vypečeným chlebům.Rv

+15/0
doporučit
28.12.2016 15:51

L42á79ď96a 86V14r33a94n60ý 7158888128547

Na obrázku 3, kde je chleba zespodu je jak přibližně vypadal chleba na povrchu vytažený z pece u babičky, která celý život hospodařila a pekla ze svého obilí Pekla jednou týdně a chleba byl na týden, k tomu bylo domácí máslo, mléko a tvaroh.

Ty chleby co jsou na obrázku jsou na povrchu prostě spálený a tedy zdravotně závadné.

A to s tou moukou nebudu raději moc komentovat. Ano stane se, že mouka má horší vlastnosti ale není to taková věda jak z toho dělají a už vůbec to nesouvisí se značkou BIO.

+13/0
doporučit
28.12.2016 14:05

E34l90i82š35k38a 83K58u33č43e86r47o95v59á 7219562193603

nejsou nějaké černé? u nás máme nově postavenou venkovní pec, jaká kdysi bývala na vesnicích a peklo v ní vždycky několik rodin a takhle to vypadalo ze začátku, když jsme to neuměli :-D

+7/−1
doporučit
28.12.2016 17:53

P30e84t88r 78K54o54l17á25ř 2258677234821

To je nějaký vtip? Vždyť mají všechno spálené ... 8-o

+7/−1
doporučit
28.12.2016 17:07
Foto

M60i18r17o46s11l82a62v 45M86a76c77e83k 5571965540412

Ty černé oharky jsou divné a struktura chleba přimíná mazanec. Asi si dělá legraci nebo chce zmást konkurenci

+4/0
doporučit
28.12.2016 15:27

M10a36r92k76é84t10a 84V14í23t74o79v46á 4748200235256

Já nevím, ale ten výraz "organický" mne fakt baví. To jako že v běžném obchodě se prodává chléb "anorganický"?:-) Vidět v obchodě takovýto chléb, tak jej nekoupím, vypadá spálený (jak už napsali i jiní).

+4/0
doporučit
28.12.2016 15:06

I44v50a81n 78M39a58r57e37k 6934738732

Pochybuji, že ten na uhel spálený chleba je vůbec jedlý ? ;-(

+3/−1
doporučit
28.12.2016 16:45
Foto

R52a16d15e30k 56K98u75j24í87n74e46k 7973604320137

fujtajbl

+3/−1
doporučit
28.12.2016 16:15

J33i36n13d26r70i75c63h 62K48u17c24e75r11a 7508785641815

Obycejna "sumava",kdyz se privezla rano z pekarny jeste tepla,chutnala vyborne a jeste po tydnu v belostne uterce to byl porad dobrej kus chleba.No nevim,ale zkuste rict pekari,ze davate testo do lednice,abyste z nej upekl cerstvej chleba,jak to delaj v supetmarketech.

+3/−2
doporučit
28.12.2016 10:03

D21a36v42i97d 18K53o32s46t97e94l35n50í96k 9525316551

Pane redaktore, za zopakování zájmena "který" ve dvou po sobě následujících větách hned třikrát by mě češtinářka hnala. A to jsem nestudoval žurnalistiku, ale jen gympl.

+2/0
doporučit
28.12.2016 21:25

O36l35d30ř33i76c13h 96H87o53r65á23k 2424339741735

A mohu vědět co je biomouka?

Mimochodem to co dělají dělá třeba i Globus, novou dodávku mouky testuje, každá šarže mouky je jiná a potřebuje o trochu jiné poměry.

Jo a topení dřevem prostě a jednoduše dodá svoji duši a chuť, Elektrický či plynový gril také dá dobrý výsledek, ale na dřevě či uhlí to má vůni.

+2/0
doporučit
28.12.2016 16:23

H18e19l63e85n33a 89B14r25o81d80e79c71k80á 1385211502644

Mně chutná spíš světlejší pečivo - ale to je otázka chuti. Tady tohle na obrázcích nicméně opravdu vypadá spáleně. Takový chleba bych nekoupila. A když se dívám na fotku řezu, tak přemýšlím, jak se to vlastně jí? Máslo se přikusuje zvlášť? Nebo jak to na ty díry mažou? 8-o

+2/−1
doporučit
28.12.2016 20:05

V91á29c73l25a57v 40J15o18n39á53š 8542513402883

Tak takový spáleniny teda ne.....

+2/−1
doporučit
28.12.2016 18:54

Z22d33e31ň26k40a 43V65e97s65e31l19á 8489525967400

Mám ráda spíš "vypečenější" pečivo, ale souhlasím s níže psanými komentáři, že chleby na fotkách jsou upečené až přespříliš. :-/ Myslím ale, že by stačilo jenom o něco snížit teplotu, při které se pecny do pece vkládají a pečou. A nebo to dělat jako ve středověku - pec rozpálit na přiměřenou teplotu a pak už netopit. ;-)

+1/0
doporučit
28.12.2016 14:53

P26e59t41r 24R57o50m13á10n57e60k 8774587774934

Vypadá luxusně!

+2/−8
doporučit
28.12.2016 12:19

G45e59o73r50g91e 66B47u58r21i79a17n 3988931633519

Chleba, ani jine pecivo uz nejim 10 let a je mi tech 10 let skvostne. Nejake chripkove epidemie mne nijak nevzrusuji. :-)

+1/−2
doporučit
28.12.2016 13:07







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.