Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J36i27n41d29ř25i30š57k30a 84B92u73r37g93e13r71o64v24á 3335454108655

Vůbec jsem netušila, že černý chleba není připálený, ale dobře upečený;-D. To se mi jako argument hodí!!!;-D

+22/−1
doporučit
28.12.2016 5:13

M37a85r53i51á43n 95H96r57i35v92ň29á26k 7398510540200

Nechce se mi věřit že požití toho spáleného chleba je zdraví prospěšné. To co vidím na fotkách se podobá spíše briketám než vypečeným chlebům.Rv

+15/0
doporučit
28.12.2016 15:51

L10á95ď41a 90V80r61a31n98ý 7568538488677

Na obrázku 3, kde je chleba zespodu je jak přibližně vypadal chleba na povrchu vytažený z pece u babičky, která celý život hospodařila a pekla ze svého obilí Pekla jednou týdně a chleba byl na týden, k tomu bylo domácí máslo, mléko a tvaroh.

Ty chleby co jsou na obrázku jsou na povrchu prostě spálený a tedy zdravotně závadné.

A to s tou moukou nebudu raději moc komentovat. Ano stane se, že mouka má horší vlastnosti ale není to taková věda jak z toho dělají a už vůbec to nesouvisí se značkou BIO.

+13/0
doporučit
28.12.2016 14:05

E47l83i78š34k49a 65K98u40č86e77r80o33v59á 7719582103533

nejsou nějaké černé? u nás máme nově postavenou venkovní pec, jaká kdysi bývala na vesnicích a peklo v ní vždycky několik rodin a takhle to vypadalo ze začátku, když jsme to neuměli :-D

+7/−1
doporučit
28.12.2016 17:53

P20e64t60r 27K54o24l36á14ř 2198837744631

To je nějaký vtip? Vždyť mají všechno spálené ... 8-o

+7/−1
doporučit
28.12.2016 17:07
Foto

M54i94r88o57s39l19a50v 23M93a75c72e52k 5231325310242

Ty černé oharky jsou divné a struktura chleba přimíná mazanec. Asi si dělá legraci nebo chce zmást konkurenci

+4/0
doporučit
28.12.2016 15:27

M17a40r19k12é31t54a 45V88í86t50o92v69á 4528300405806

Já nevím, ale ten výraz "organický" mne fakt baví. To jako že v běžném obchodě se prodává chléb "anorganický"?:-) Vidět v obchodě takovýto chléb, tak jej nekoupím, vypadá spálený (jak už napsali i jiní).

+4/0
doporučit
28.12.2016 15:06

I33v76a42n 82M91a75r30e61k 6184858582

Pochybuji, že ten na uhel spálený chleba je vůbec jedlý ? ;-(

+3/−1
doporučit
28.12.2016 16:45
Foto

R43a91d18e13k 31K91u22j95í77n74e72k 7423984580107

fujtajbl

+3/−1
doporučit
28.12.2016 16:15

J69i87n26d79r70i73c45h 90K28u46c89e48r32a 7418205561935

Obycejna "sumava",kdyz se privezla rano z pekarny jeste tepla,chutnala vyborne a jeste po tydnu v belostne uterce to byl porad dobrej kus chleba.No nevim,ale zkuste rict pekari,ze davate testo do lednice,abyste z nej upekl cerstvej chleba,jak to delaj v supetmarketech.

+3/−2
doporučit
28.12.2016 10:03

D45a94v11i96d 77K46o70s76t39e34l61n16í60k 9435426331

Pane redaktore, za zopakování zájmena "který" ve dvou po sobě následujících větách hned třikrát by mě češtinářka hnala. A to jsem nestudoval žurnalistiku, ale jen gympl.

+2/0
doporučit
28.12.2016 21:25

O91l15d41ř44i37c24h 84H96o10r89á66k 2414539891635

A mohu vědět co je biomouka?

Mimochodem to co dělají dělá třeba i Globus, novou dodávku mouky testuje, každá šarže mouky je jiná a potřebuje o trochu jiné poměry.

Jo a topení dřevem prostě a jednoduše dodá svoji duši a chuť, Elektrický či plynový gril také dá dobrý výsledek, ale na dřevě či uhlí to má vůni.

+2/0
doporučit
28.12.2016 16:23

H66e27l77e95n13a 56B12r91o50d54e12c40k48á 1835841672124

Mně chutná spíš světlejší pečivo - ale to je otázka chuti. Tady tohle na obrázcích nicméně opravdu vypadá spáleně. Takový chleba bych nekoupila. A když se dívám na fotku řezu, tak přemýšlím, jak se to vlastně jí? Máslo se přikusuje zvlášť? Nebo jak to na ty díry mažou? 8-o

+2/−1
doporučit
28.12.2016 20:05

V56á24c40l35a78v 21J65o30n20á14š 8962873792393

Tak takový spáleniny teda ne.....

+2/−1
doporučit
28.12.2016 18:54

Z33d49e69ň93k87a 81V47e39s75e88l23á 8899895347820

Mám ráda spíš "vypečenější" pečivo, ale souhlasím s níže psanými komentáři, že chleby na fotkách jsou upečené až přespříliš. :-/ Myslím ale, že by stačilo jenom o něco snížit teplotu, při které se pecny do pece vkládají a pečou. A nebo to dělat jako ve středověku - pec rozpálit na přiměřenou teplotu a pak už netopit. ;-)

+1/0
doporučit
28.12.2016 14:53

P46e23t24r 32R64o84m38á58n38e87k 8164227754924

Vypadá luxusně!

+2/−8
doporučit
28.12.2016 12:19

G52e15o14r70g25e 78B90u78r88i96a84n 3648271483519

Chleba, ani jine pecivo uz nejim 10 let a je mi tech 10 let skvostne. Nejake chripkove epidemie mne nijak nevzrusuji. :-)

+1/−2
doporučit
28.12.2016 13:07





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.