Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Vývar je ideální lék na podzimní sychravo. Postup podle foodblogerky

Veronika Kokešová se stala v roce 2013 a 2014 foodblogerem roku v anketě Křišťálová lupa. A s výrobou vývarů už spojila i své podnikání. Rozhodla se zaplnit díru na trhu a nabízet vývary těm, kteří nemají dost času nebo schopností uvařit si ho sami a přitom nechtějí používat chemické náhražky v kostce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P91a67v60e28l 62M61a41ř75í64k 3742120320254

Tajemství dobrého vývaru je v pomalosti. Musite ho delat pozvolna i par hodin. Na nejmensi plaminek velký hrnec. Pak dostanete odmenu.

0/0
21.10.2016 13:47

Š77á43r71k38a 14Č24e87c60h30o64v33á 8438376305435

Proč by vývar měl mít tmavou barvu ??

0/0
17.10.2016 9:07

N82a58t62á78l27i95a 23S30y28r40ů98č56k31o37v29á 8618411332395

Stavila bych se o nevim co, ze nebude chutnat jako polevka od babiii, to uz jsem nikdy v zivote vickrat nepotkala ani vzdalene, tu bajecnou chut masa a zeleniny, mastna ocka jako petikoruny, aaaach....

+4/−1
13.10.2016 8:14

S62v45a66t89a40v95a 83D84u67r34a32n97o29v77á 3819239854571

Kouzlo polevek od babicek a vlastne veskereho jidla od nich a maminek tkvi v tom, ze nam to chutnalo v detstvi a protoze ty babicky a maminky to vetsinou varily s laskou a mnohdy pokud jste hodne mlada to z kvalitnich surovin nebylo. Ja si na tohle pamatuji take, babicka nebo maminka to varili z doma chovane slipky/kurete nic nebylo sizene a presto ta sama polevka o 20 let pozdeji mi nechutnala, byla jsem jen chutove jinde. Pritom, kdykoliv sednu nekde nad jakekoliv jidlo, ktere doma bylo pripravene v detstvi mam tendenci rict, ale moje ... delala lepsi. Mozna, ze nedelala, ale ta vzpominka je nekonecna

+8/0
13.10.2016 9:37
Foto

J16i18ř94í 59I12n72c80z81é86d68y 2984885411929

Slecne uz z tech vyvaru trochu hrabe. Se streamu se presunula sem. Naa fotce pouziva i stejny tlakovy hrnec od Tescomy jako ja. Kureci vyvar delam poslepu asi dvacet let, nepouzivam zadne byliny ani nerestuji a chutna to porad stejne. Maso a zelenina, ktera se vari asi hodinu jsem jednou zkusil opect, chut stale stejna. Vymyslet neco tam kde nic neni je blbost. Se divim, ze treba nepouzila libecek, ktery ma vyraznou chut.;-D

+2/−8
13.10.2016 7:26

A80l91e62n52a 52R62i77s92o58v70á 4906310989615

Libeček je hned na první fotce...

+3/0
13.10.2016 8:14

M27i42l45a79n 23K52r46á72l 8373898631841

no jo no, ty jsi mistr světa;-D

+3/0
13.10.2016 8:27

B13e70n 96P94a53v73k52a 1397443757351

Když to opečete, tak ten vývar bude mít hezkou barvu. To je asi tak vše.

+1/0
13.10.2016 14:42

M28a44r91t97i44n 27V72o60j50á54č47e45k 9173557551526

na barvu stačí cibule ve slupce

0/0
23.10.2016 14:38







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.