Diskuze
Vývar je ideální lék na podzimní sychravo. Postup podle foodblogerky
Děkujeme za pochopení.
P22a63v89e69l 85M95a10ř36í95k
Tajemství dobrého vývaru je v pomalosti. Musite ho delat pozvolna i par hodin. Na nejmensi plaminek velký hrnec. Pak dostanete odmenu.
Š65á85r12k37a 77Č31e16c66h66o41v18á
Proč by vývar měl mít tmavou barvu ??
N72a94t41á70l94i61a 57S13y39r82ů93č96k26o34v81á
Stavila bych se o nevim co, ze nebude chutnat jako polevka od babiii, to uz jsem nikdy v zivote vickrat nepotkala ani vzdalene, tu bajecnou chut masa a zeleniny, mastna ocka jako petikoruny, aaaach....
S21v76a50t90a29v82a 40D65u74r15a82n20o63v80á
Kouzlo polevek od babicek a vlastne veskereho jidla od nich a maminek tkvi v tom, ze nam to chutnalo v detstvi a protoze ty babicky a maminky to vetsinou varily s laskou a mnohdy pokud jste hodne mlada to z kvalitnich surovin nebylo. Ja si na tohle pamatuji take, babicka nebo maminka to varili z doma chovane slipky/kurete nic nebylo sizene a presto ta sama polevka o 20 let pozdeji mi nechutnala, byla jsem jen chutove jinde. Pritom, kdykoliv sednu nekde nad jakekoliv jidlo, ktere doma bylo pripravene v detstvi mam tendenci rict, ale moje ... delala lepsi. Mozna, ze nedelala, ale ta vzpominka je nekonecna
J81i62ř62í 79I91n93c18z37é91d69y
Slecne uz z tech vyvaru trochu hrabe. Se streamu se presunula sem. Naa fotce pouziva i stejny tlakovy hrnec od Tescomy jako ja. Kureci vyvar delam poslepu asi dvacet let, nepouzivam zadne byliny ani nerestuji a chutna to porad stejne. Maso a zelenina, ktera se vari asi hodinu jsem jednou zkusil opect, chut stale stejna. Vymyslet neco tam kde nic neni je blbost. Se divim, ze treba nepouzila libecek, ktery ma vyraznou chut.
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Přípravář staveb/rozpočtář
PAMÁTKY TÁBOR, s.r.o.
Jihočeský kraj
nabízený plat:
40 000 - 50 000 Kč