Diskuze

Zkuste Pohlreichův recept na křupavé houbové karbanátky. Stačí i hlíva

Chcete-li jíst lehce, zdravě a přitom chutně jako šéf, není důvod se vyhýbat houbám, naopak. A jestli patříte k těm houbařícím šťastlivcům chodícím na místa, kde právě rostou, nebo si koupíte třeba hlívu, krémové žampiony či lišky v nejbližším supermarketu, už takový rozdíl není. Hlavně ať si pochutnáte.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dneska jsme si to udělali a je to vynikající lahůdka, akorát z toho bylo strašně málo. 6 ks karbanátků. Tak jsme se o to doma ve třech málem servali. :-)

0 0
možnosti

Já ty houby krájím na menší kusy, aby se to nerozpadlo, ale Zdenda je šikovnější ;-)

0 0
možnosti

V14í85t 81K26u67č92e98r55a

25. 10. 2016 15:44

Nevypadlo tam něco s tím toustovým chlebem?

0 0
možnosti

Ne. Kdo nemá toustovej chleba, ten tam může dát strouhanku.

A kdo nemá strouhanku, tak tam nedá nic. :-P

0 0
možnosti

J50o46s71e32f 21P71o55n87č30a

25. 10. 2016 12:36

No to je bomba my jíme houbové karbanátky od roku 1950.

1 0
možnosti

Vy jo,ale je spousta mladých co o tom nemají ani šajnu.:-)

2 0
možnosti