Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Playtvak rozjíždí vaření se sezonními surovinami. Ukáže, jak pracovat s řepou

AvantGarde patří mezi špičkové pražské restaurace. A šéfkuchař Petr Vlásek poradí, jak si upravit opomíjenou červenou řepu, abyste zlomili blok ze školní jídelny. Připraví proto červenou řepu s kroketami z kozího sýra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O58l85d56ř10i50c51h 44H41o43r86á35k 2114959581105

Opravdu pochybuji o smysluplnosti Plytváku. Párkrát jsem se nechal nachytat na bombastické titulky, ale na Stream či dokonce YouTube to prostě nikdy mít nebude. Nehledě na poměr reklam zde a na výše jmenovaných.

0/0
6.11.2016 10:43

Š23á53r84k63a 73Č14e96c81h68o71v68á 8498696415615

Jaký blok ? Já řepu ve sladkokyselém nálevu miluju !

+2/0
2.11.2016 10:40

J31o52s58e26f 93Z15a66h15á27l60k61a 4693609878276

Playtvak hlavně neví jak se chytit. Bulvární výkřiky bratrského Expresu ani vlastní videa snažící se šokovat titulky nijak nikoho netáhnou. Samozřejmě jisté procento mentálně retardovaných se najde ...

+5/0
2.11.2016 10:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.