Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Playtvak rozjíždí vaření se sezonními surovinami. Ukáže, jak pracovat s řepou

AvantGarde patří mezi špičkové pražské restaurace. A šéfkuchař Petr Vlásek poradí, jak si upravit opomíjenou červenou řepu, abyste zlomili blok ze školní jídelny. Připraví proto červenou řepu s kroketami z kozího sýra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O21l49d48ř68i67c47h 96H40o79r12á75k 2694549881505

Opravdu pochybuji o smysluplnosti Plytváku. Párkrát jsem se nechal nachytat na bombastické titulky, ale na Stream či dokonce YouTube to prostě nikdy mít nebude. Nehledě na poměr reklam zde a na výše jmenovaných.

0/0
6.11.2016 10:43

Š42á92r32k64a 90Č10e89c57h47o12v90á 8278626515595

Jaký blok ? Já řepu ve sladkokyselém nálevu miluju !

+2/0
2.11.2016 10:40

J64o80s72e93f 23Z11a55h12á17l29k31a 4343489958516

Playtvak hlavně neví jak se chytit. Bulvární výkřiky bratrského Expresu ani vlastní videa snažící se šokovat titulky nijak nikoho netáhnou. Samozřejmě jisté procento mentálně retardovaných se najde ...

+5/0
2.11.2016 10:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.