Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Playtvak rozjíždí vaření se sezonními surovinami. Ukáže, jak pracovat s řepou

AvantGarde patří mezi špičkové pražské restaurace. A šéfkuchař Petr Vlásek poradí, jak si upravit opomíjenou červenou řepu, abyste zlomili blok ze školní jídelny. Připraví proto červenou řepu s kroketami z kozího sýra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

O81l98d87ř84i25c47h 54H42o47r28á37k 2704689651805

Opravdu pochybuji o smysluplnosti Plytváku. Párkrát jsem se nechal nachytat na bombastické titulky, ale na Stream či dokonce YouTube to prostě nikdy mít nebude. Nehledě na poměr reklam zde a na výše jmenovaných.

0/0
6.11.2016 10:43

Š59á56r54k19a 82Č55e27c18h19o35v14á 8788196815415

Jaký blok ? Já řepu ve sladkokyselém nálevu miluju !

+2/0
2.11.2016 10:40

J32o85s18e65f 10Z66a97h11á98l44k66a 4353889928516

Playtvak hlavně neví jak se chytit. Bulvární výkřiky bratrského Expresu ani vlastní videa snažící se šokovat titulky nijak nikoho netáhnou. Samozřejmě jisté procento mentálně retardovaných se najde ...

+5/0
2.11.2016 10:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.