- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ja kupuju prevazne levnejsi vina a tudiz vzdy davam do mrazaku na 15 minut po prineseni domu. Vzdy pak chutna lip. To mam vyzkousene.
Co s vínem, které má vady a nedá se pít???
Buď podchladit, nebo svařit.
Stejně jako s podřadnou vodkou, pivem nebo s jiným šméčkem.
Pokud je ale víno, vodka nebo pivo kvalitní, naprosto nevadí když je teplejší než by teoreticky mělo být - o to více vynikne aroma a chuť.
U těch kvalitních.
Ale také o to více vyniknou vady a pachy u těch nekvalitních.
Takže raději pro jistotu - šup s ním do mrazáku hned jak ho přinesete z regálu hypermarketu - návštěva tu bude co by dup
Ta mokrá utěrka do mrazáku nedává fyzikálně žádný smysl, může ochlazování akorát zpomalit. A navíc zvětšit námrazu na vnitřních stěnách.
A navíc vám ta mokrá utěrka přimrzne ke stěnám.
Od té doby co byla vynalezena lednička (ne mrazák) je snad problém vyřešen.
Od té doby, co jsou mrazáky, víme, že v mrazáku se všechno ochladí rychleji.
hlavně nezapomenout pivo v mrazáku :D
no měli jsme v létě teplý pivo tak jsme dali pivka do mražáku a šli na vesnický fotbal a po zápase jsme pili pivní tříšť
lepší for je led ,sůl a trochu vody a do lednice a sekt je na 8mi za půl hoďky - ta chladící reakce je rychlejší