Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Co to znamená, když v restauraci nabízejí glazovanou zeleninu

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvanGarde má rád sezonní kuchyni. Ve svém pořadu na Playtvak.cz připravil kuře s tymiánem, mrkvovým pyré a glazovanou zeleninou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P78e97t47r 23Š94t29ě70p 2463963330716

Po prohlídce fotogalerie jsem si 2x přeleštil brýle, ale ne, nepomohlo to. Opravdu jsou všechny fotky neostré...

+6/0
5.11.2016 18:28

I42g18o63r 20F32a38r36b73á86k 1208412141

Jsou ! :-(

+1/0
6.11.2016 8:40

O28l53d50ř77i63c73h 97H33o19r40á84k 2364899161885

Díky za potvrzení, já už myslel, že to fakt byl metanol co sem si ráno dal na probrání ;-D

+1/0
6.11.2016 10:39

J38i76ř77í 21Z92ý67k89a 9409803891830

nejspíše nejde o fotky, ale o snímky z videa ...

0/−1
6.11.2016 12:12
Foto

T38o60m79á74š 52D43v65o12ř27á51k 7585326477741

...které jsou ovšem rozmazané.

+1/0
6.11.2016 14:34







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.