Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Co to znamená, když v restauraci nabízejí glazovanou zeleninu

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvanGarde má rád sezonní kuchyni. Ve svém pořadu na Playtvak.cz připravil kuře s tymiánem, mrkvovým pyré a glazovanou zeleninou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P20e53t89r 89Š44t19ě30p 2513713390166

Po prohlídce fotogalerie jsem si 2x přeleštil brýle, ale ne, nepomohlo to. Opravdu jsou všechny fotky neostré...

+6/0
5.11.2016 18:28

I10g62o51r 98F41a24r38b55á12k 1268642891

Jsou ! :-(

+1/0
6.11.2016 8:40

O43l39d43ř74i96c73h 83H21o37r91á60k 2494169351605

Díky za potvrzení, já už myslel, že to fakt byl metanol co sem si ráno dal na probrání ;-D

+1/0
6.11.2016 10:39

J12i80ř11í 63Z80ý42k49a 9399513631500

nejspíše nejde o fotky, ale o snímky z videa ...

0/−1
6.11.2016 12:12
Foto

T43o33m91á93š 23D34v55o63ř55á60k 7115446337761

...které jsou ovšem rozmazané.

+1/0
6.11.2016 14:34







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.