Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Geniálně jednoduchá dýňová polévka s kachními kroketami. To musíte zkusit

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvantGarde ukazuje na Playtvak.cz, jak lze jednoduše vařit ze sezonních surovin. Přitom vzniknou pokrmy, za které se nemusí stydět žádná dobrá restaurace. Sděluje tak kus ze svého know-how.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R68i47c65h22a43r69d 87M71r76a18z86e22k 8558610129691

...ne... nemusím...

+2/0
13.11.2016 1:46

M33i20l12a89n 62Č91e21r73n67ý 5313219169262

Proč překombinovávat něco tak jednoduchého a výborného, jako je dýňová polévka? Za mě kachní krokety určitě ne!Rv

+2/0
12.11.2016 23:47

K18a74r97e41l 16N66o59v52o50t26n83y 2361665629830

Vypada to moc pekne, urcite to bude vynikajici! R^

0/0
12.11.2016 22:56

R34a77d36o16m17i67l 52J32a37š27a 9582225854631

Super recept, rychlý jednoduchý, žádná věda. Jenom škoda, že mě právě došla cibule. :-(

0/0
12.11.2016 15:33

M52i19l59a84n 81Č23e25r74n47ý 5873399899622

Hlavně ty krokety, ty jsou coby dup!:-P

+2/0
13.11.2016 13:11

I17v11a37n 90M31a85r54e23k 6254808932

"Zlatá" pečená kachna se zelím (jakýmkoli) a pajfalským knedlíkem (ale ten dá fušku!) :-) R^

+2/0
12.11.2016 13:57







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.