Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Geniálně jednoduchá dýňová polévka s kachními kroketami. To musíte zkusit

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvantGarde ukazuje na Playtvak.cz, jak lze jednoduše vařit ze sezonních surovin. Přitom vzniknou pokrmy, za které se nemusí stydět žádná dobrá restaurace. Sděluje tak kus ze svého know-how.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R92i78c62h34a46r34d 13M16r34a49z63e98k 8498750619501

...ne... nemusím...

+2/0
13.11.2016 1:46

M36i75l73a60n 35Č63e84r67n92ý 5663849769672

Proč překombinovávat něco tak jednoduchého a výborného, jako je dýňová polévka? Za mě kachní krokety určitě ne!Rv

+2/0
12.11.2016 23:47

K96a97r23e39l 93N94o40v78o49t36n47y 2501395509470

Vypada to moc pekne, urcite to bude vynikajici! R^

0/0
12.11.2016 22:56

R62a12d46o89m70i61l 43J88a78š26a 9342425484751

Super recept, rychlý jednoduchý, žádná věda. Jenom škoda, že mě právě došla cibule. :-(

0/0
12.11.2016 15:33

M24i62l50a90n 25Č62e95r82n65ý 5183149359712

Hlavně ty krokety, ty jsou coby dup!:-P

+2/0
13.11.2016 13:11

I90v97a42n 37M91a22r88e54k 6604668512

"Zlatá" pečená kachna se zelím (jakýmkoli) a pajfalským knedlíkem (ale ten dá fušku!) :-) R^

+2/0
12.11.2016 13:57







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.