Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Geniálně jednoduchá dýňová polévka s kachními kroketami. To musíte zkusit

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvantGarde ukazuje na Playtvak.cz, jak lze jednoduše vařit ze sezonních surovin. Přitom vzniknou pokrmy, za které se nemusí stydět žádná dobrá restaurace. Sděluje tak kus ze svého know-how.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R85i20c90h56a75r67d 47M98r81a97z60e49k 8388380719621

...ne... nemusím...

+2/0
13.11.2016 1:46

M49i15l83a52n 27Č71e52r37n22ý 5703589119382

Proč překombinovávat něco tak jednoduchého a výborného, jako je dýňová polévka? Za mě kachní krokety určitě ne!Rv

+2/0
12.11.2016 23:47

K45a48r73e61l 49N33o15v48o61t53n54y 2521515799380

Vypada to moc pekne, urcite to bude vynikajici! R^

0/0
12.11.2016 22:56

R97a86d23o28m11i37l 95J80a80š45a 9462435824771

Super recept, rychlý jednoduchý, žádná věda. Jenom škoda, že mě právě došla cibule. :-(

0/0
12.11.2016 15:33

M85i27l65a18n 62Č42e33r98n10ý 5143339339102

Hlavně ty krokety, ty jsou coby dup!:-P

+2/0
13.11.2016 13:11

I95v60a41n 11M47a42r54e49k 6984518562

"Zlatá" pečená kachna se zelím (jakýmkoli) a pajfalským knedlíkem (ale ten dá fušku!) :-) R^

+2/0
12.11.2016 13:57





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.