Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Geniálně jednoduchá dýňová polévka s kachními kroketami. To musíte zkusit

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace AvantGarde ukazuje na Playtvak.cz, jak lze jednoduše vařit ze sezonních surovin. Přitom vzniknou pokrmy, za které se nemusí stydět žádná dobrá restaurace. Sděluje tak kus ze svého know-how.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R39i42c87h48a54r57d 27M68r10a94z47e32k 8528130789701

...ne... nemusím...

+2/0
13.11.2016 1:46

M15i98l89a87n 77Č58e13r93n89ý 5353399459642

Proč překombinovávat něco tak jednoduchého a výborného, jako je dýňová polévka? Za mě kachní krokety určitě ne!Rv

+2/0
12.11.2016 23:47

K18a91r63e75l 11N92o75v38o91t54n12y 2821855729950

Vypada to moc pekne, urcite to bude vynikajici! R^

0/0
12.11.2016 22:56

R17a53d72o38m94i51l 89J48a45š96a 9742795384921

Super recept, rychlý jednoduchý, žádná věda. Jenom škoda, že mě právě došla cibule. :-(

0/0
12.11.2016 15:33

M57i28l28a81n 14Č90e13r82n55ý 5513199139412

Hlavně ty krokety, ty jsou coby dup!:-P

+2/0
13.11.2016 13:11

I22v53a87n 14M91a85r16e86k 6464618102

"Zlatá" pečená kachna se zelím (jakýmkoli) a pajfalským knedlíkem (ale ten dá fušku!) :-) R^

+2/0
12.11.2016 13:57







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.