Diskuze

Vyzkoušejte rozebraný štrúdl. Oblíbený dezert trochu jinak

Šéfkuchař Petr Vlásek z restaurace Avantgarde miluje sezonní potraviny. Proto tentokrát na Playtvak.cz ukázal, jak je možné upéct závin milovaný drtivou většinou lidí, ovšem trochu jinak – v rozebrané verzi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Tak jsem si dal jablkový kompot do mističky, zapíchl jsem to toho pár tyček z lístkového těsta a postrouhal vlašáky.

A teď nevím, je to taky štrůdl?

1 0
možnosti
DV

D34o52r84a 96V48e92s49e30l64á

19. 11. 2016 22:25

Tohle prostě štrůdl není! A to ani rozebraný 8-o

8 0
možnosti
JO

J97i42ř12í 26O31s80i14n47a

19. 11. 2016 20:32

Vážně se Vám lidi takové prasárny líbí?Tomu se říká vysoká gastronomie, když to vypadá jako by se v tom porýpalo malé dítě?

6 1
možnosti
AV

No, mně se to líbí. :-)

Asi by se mi s tím patlat nechtělo a se štrůdlem to má společné jen základní ingredience. Ale líbí se mi to a chutnat by to mělo taky dobře.

0 0
možnosti
JH

J45i72ř43í 34H77u93m70l

19. 11. 2016 20:31

absolutní nesmysl

3 0
možnosti
LN

L69a39d83a 44N67o28v52a56k

19. 11. 2016 19:40

tu porci z obrázku bych prosil tak pětkrát a pak bych se podíval co mají na jídelním lístku...

8 0
možnosti

To musel vymyslet idiot pěkná blbost už vidím jak to ten osel patláRv!!!!!!

8 0
možnosti
EK

prima. je to dezert s jablky a lístkovým těstem, ale štrůdl to prostě není. Stejně jako hovězí maso s kořenovou zeleninou nemusí být nutně svíčková.

19 0
možnosti
MV

Pro nás, co už nemáme děti doma, mi to přijde jako zajímavý nápad. Je s tím méně práce a nemusíte pak sníst celý štrůdl.

0 8
možnosti
PP

P98e24t75r 41P83r43u72s

19. 11. 2016 11:26

Mene prace? 8-o Normalni strudl se jen nakraji jablka a s cukrem a rozinkama se zabali do testa. Jednodussi uz je snad jen polevka z pytliku.

12 0
možnosti
PB

Zni to strasne krasne, hned bych chtela ochutnat. Ale nemuzu se zbavit otazky- nedela se strudl z trochu jinych ingredienci? Vazne vsichni delame jablecny strudl s karamelem, tvarohem a smetanou?

19 0
možnosti
JS

Tvaroh do klasického štrůdlu nepatří (i když jsem štrůdl s tvarohem viděl), ale co se vám nezdá na karamelu a smetaně? Do štrůdlu se dává cukr, který při pečení částečně karamelizuje a smetana se našlehá a štrůdl se s ní ozdobí.

1 3
možnosti