Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Naučte se vyrábět lehkou zmrzlinu z mléka a můžete mlsat bez výčitek

„Vařit lehce neznamená, že musíš být kost a kůže,“ říká Zdeněk Pohlreich a jako by se v této větě skrývalo motto, pod kterým teď vaří a také se sám stravuje. Tvrdí, že dobře dochucené jídlo nahradí objem a nemáte potřebu sníst všeho tunu. A neošidí se ani o moučníky. Jen jsou odlehčené, což kupodivu jde i u zmrzliny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J78i42ř35í 66K97l37i64m23á44n30e81k 8821566952619

Misto reklamy na vyrobce koreni... by si pan kuchar mohl vzit normalni citron a tu citronovou kuru nastrouhat sam.

Pak se neni cemu divit ze souteze ucnovskeho skolstvi sponzoruji napr. Vitana a "nuti" studenty v ramci receptur zaclenovat svoje produkty. 8-o

0/0
21.11.2016 19:31
Foto

M22a90r95t73i87n 15B88r30a92u91n 2564787581809

A jsem si jisty ze budete ochoten v tom pripade za ten recept zaplatit

0/0
22.11.2016 1:21

M94i28c31h98a49e82l38a 58P68l70a52n83á 2773137813557

Pokud do něčeho nasypu mísu cukru, tak to nemůžu nazývat ani lehkým ani mlskem bez výčitek. Prostě je to sladkost, kterou si můžu dopřát jen občas. Jen lidi oblbujte, jak je to lehké a zdravé, jako že je Nutella plná oříšků a mléčná čokoláda je vlastně také zdravá, vždyť je z mléka, že? Pak je půlka národa tučná a ještě nechápe proč..

+2/−1
21.11.2016 19:20
Foto

M80a90r20t49i20n 36B83r86a53u41n 2304737641249

Nenasypal tam misu cukru. A neoblbujte lidi s tim, jake je cukr zlo.

+1/−2
22.11.2016 1:22

M23i59c60h41a87e48l90a 72P16l84a35n38á 2133527423677

A kolik tedy? Lžičku? Ani náhodou. O gramáži pro jistotu nemluvil. A nedělejte ze mne prosím strašáka, je to levný argumentační faul. Měla jsem výhrady k označení lehký a mlsat bez výčitek, zkuste si můj text přečíst ještě jednou.

0/0
22.11.2016 10:29

J41i34n16d78ř41i94š47k69a 41B13u54r25g23e24r53o34v15á 3355134208595

Řepný cukr byl zařazen na seznam "lehkých drog" v minulém roce.

0/0
22.11.2016 13:36

J70a34n 49S60t43e30h77l45i65k 9215697726981

něco kapku jiného

3 žloutky našleháte s vanilkovým cukrem , přidáte kondenzované mléko a šleháte cca 3 minuty a dolejete 2,5dcl rumu a máte vaječnák . Ted jsem ho dělal na vánoce ;-)

Kdo chce muže experimentovat a dělat třeba přidat čokoládu atd.

+1/0
21.11.2016 16:57

J16i24n47d60ř13i63š87k36a 90B37u15r70g94e70r29o24v68á 3405534358525

Já ho dělám ještě jednodušeji - 1 plechovku slazeného kondenzovaného mléka, 2 plechovky neslazeného a placku Rumu. Začvochtat to v pet lehvi a pijeme!;-D

0/0
22.11.2016 13:38

J93a72n 12S24t53e67h55l42i36k 9425597536931

A kde máte vajíčka? Tam je jen mlíko a rum.

0/0
22.11.2016 15:35

S10o84n93a 61M10o60t26u85s67o19v94á 5912870877500

Najlepšia a najľahšia zmrzlina na svete: Pokrájajte zrelý banán, vezmite hrsť malín a všetko to vrazte na hodinu - dve do mrazáku. Potom rozmixujte! Maliny možno variovať (jahody, čučoriedky), banán nie. Ten banán je zmrzlinoidny.

+1/0
21.11.2016 16:47
Foto

K13a16r66e74l 71M23a22l61ý 6466104860771

Ja radeji tezkou zmrzlinu a zapiju ji tezkou vodou.

+5/0
21.11.2016 13:18

L29i27b94o45r 26N82á54b66ě23l56e92k 3685393232892

Těžkou vodou z atomového reaktoru - pro ty největší drsňáky :-D

+4/0
21.11.2016 16:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.