Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Naučte se vyrábět lehkou zmrzlinu z mléka a můžete mlsat bez výčitek

„Vařit lehce neznamená, že musíš být kost a kůže,“ říká Zdeněk Pohlreich a jako by se v této větě skrývalo motto, pod kterým teď vaří a také se sám stravuje. Tvrdí, že dobře dochucené jídlo nahradí objem a nemáte potřebu sníst všeho tunu. A neošidí se ani o moučníky. Jen jsou odlehčené, což kupodivu jde i u zmrzliny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J54i94ř56í 89K59l55i17m95á66n83e77k 8111736972299

Misto reklamy na vyrobce koreni... by si pan kuchar mohl vzit normalni citron a tu citronovou kuru nastrouhat sam.

Pak se neni cemu divit ze souteze ucnovskeho skolstvi sponzoruji napr. Vitana a "nuti" studenty v ramci receptur zaclenovat svoje produkty. 8-o

0/0
21.11.2016 19:31
Foto

M69a87r63t14i50n 41B98r62a81u28n 2374287221149

A jsem si jisty ze budete ochoten v tom pripade za ten recept zaplatit

0/0
22.11.2016 1:21

M11i76c45h97a40e63l80a 11P67l14a89n11á 2743797163437

Pokud do něčeho nasypu mísu cukru, tak to nemůžu nazývat ani lehkým ani mlskem bez výčitek. Prostě je to sladkost, kterou si můžu dopřát jen občas. Jen lidi oblbujte, jak je to lehké a zdravé, jako že je Nutella plná oříšků a mléčná čokoláda je vlastně také zdravá, vždyť je z mléka, že? Pak je půlka národa tučná a ještě nechápe proč..

+2/−1
21.11.2016 19:20
Foto

M36a47r21t77i68n 19B65r95a20u13n 2834657621909

Nenasypal tam misu cukru. A neoblbujte lidi s tim, jake je cukr zlo.

+1/−2
22.11.2016 1:22

M92i43c14h36a74e92l88a 44P84l40a70n87á 2853947103597

A kolik tedy? Lžičku? Ani náhodou. O gramáži pro jistotu nemluvil. A nedělejte ze mne prosím strašáka, je to levný argumentační faul. Měla jsem výhrady k označení lehký a mlsat bez výčitek, zkuste si můj text přečíst ještě jednou.

0/0
22.11.2016 10:29

J39i33n81d75ř83i11š79k11a 36B42u67r78g11e30r60o96v45á 3155234958665

Řepný cukr byl zařazen na seznam "lehkých drog" v minulém roce.

0/0
22.11.2016 13:36

J70a53n 41S50t47e12h35l46i96k 9305797116201

něco kapku jiného

3 žloutky našleháte s vanilkovým cukrem , přidáte kondenzované mléko a šleháte cca 3 minuty a dolejete 2,5dcl rumu a máte vaječnák . Ted jsem ho dělal na vánoce ;-)

Kdo chce muže experimentovat a dělat třeba přidat čokoládu atd.

+1/0
21.11.2016 16:57

J52i53n42d79ř25i18š42k33a 35B47u59r30g65e83r20o19v90á 3495894858625

Já ho dělám ještě jednodušeji - 1 plechovku slazeného kondenzovaného mléka, 2 plechovky neslazeného a placku Rumu. Začvochtat to v pet lehvi a pijeme!;-D

0/0
22.11.2016 13:38

J72a61n 38S44t43e62h76l74i88k 9445477986101

A kde máte vajíčka? Tam je jen mlíko a rum.

0/0
22.11.2016 15:35

S20o18n53a 13M34o97t87u33s47o27v92á 5892260467510

Najlepšia a najľahšia zmrzlina na svete: Pokrájajte zrelý banán, vezmite hrsť malín a všetko to vrazte na hodinu - dve do mrazáku. Potom rozmixujte! Maliny možno variovať (jahody, čučoriedky), banán nie. Ten banán je zmrzlinoidny.

+1/0
21.11.2016 16:47
Foto

K35a87r39e39l 20M33a88l80ý 6796504790741

Ja radeji tezkou zmrzlinu a zapiju ji tezkou vodou.

+5/0
21.11.2016 13:18

L79i55b59o58r 24N82á66b82ě10l10e46k 3465653872742

Těžkou vodou z atomového reaktoru - pro ty největší drsňáky :-D

+4/0
21.11.2016 16:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.