Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

K66a78r61e58l 21M88a41l65ý 6976694590621

Ja radeji tezkou zmrzlinu a zapiju ji tezkou vodou.

+5/0
doporučit
21.11.2016 13:18

M51i60c30h40a13e56l91a 73P56l32a13n22á 2733267713327

Pokud do něčeho nasypu mísu cukru, tak to nemůžu nazývat ani lehkým ani mlskem bez výčitek. Prostě je to sladkost, kterou si můžu dopřát jen občas. Jen lidi oblbujte, jak je to lehké a zdravé, jako že je Nutella plná oříšků a mléčná čokoláda je vlastně také zdravá, vždyť je z mléka, že? Pak je půlka národa tučná a ještě nechápe proč..

+2/−1
doporučit
21.11.2016 19:20

J17a21n 51S91t58e60h10l13i32k 9645967316301

něco kapku jiného

3 žloutky našleháte s vanilkovým cukrem , přidáte kondenzované mléko a šleháte cca 3 minuty a dolejete 2,5dcl rumu a máte vaječnák . Ted jsem ho dělal na vánoce ;-)

Kdo chce muže experimentovat a dělat třeba přidat čokoládu atd.

+1/0
doporučit
21.11.2016 16:57

S86o56n83a 59M92o31t56u62s71o71v82á 5842620617200

Najlepšia a najľahšia zmrzlina na svete: Pokrájajte zrelý banán, vezmite hrsť malín a všetko to vrazte na hodinu - dve do mrazáku. Potom rozmixujte! Maliny možno variovať (jahody, čučoriedky), banán nie. Ten banán je zmrzlinoidny.

+1/0
doporučit
21.11.2016 16:47





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.