Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Naučte se vyrábět lehkou zmrzlinu z mléka a můžete mlsat bez výčitek

„Vařit lehce neznamená, že musíš být kost a kůže,“ říká Zdeněk Pohlreich a jako by se v této větě skrývalo motto, pod kterým teď vaří a také se sám stravuje. Tvrdí, že dobře dochucené jídlo nahradí objem a nemáte potřebu sníst všeho tunu. A neošidí se ani o moučníky. Jen jsou odlehčené, což kupodivu jde i u zmrzliny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J47i91ř15í 85K24l41i87m32á70n68e46k 8311646432269

Misto reklamy na vyrobce koreni... by si pan kuchar mohl vzit normalni citron a tu citronovou kuru nastrouhat sam.

Pak se neni cemu divit ze souteze ucnovskeho skolstvi sponzoruji napr. Vitana a "nuti" studenty v ramci receptur zaclenovat svoje produkty. 8-o

0/0
21.11.2016 19:31
Foto

M70a20r54t26i48n 13B43r85a67u69n 2244117101339

A jsem si jisty ze budete ochoten v tom pripade za ten recept zaplatit

0/0
22.11.2016 1:21

M93i79c54h27a30e88l79a 18P35l18a43n41á 2753387733507

Pokud do něčeho nasypu mísu cukru, tak to nemůžu nazývat ani lehkým ani mlskem bez výčitek. Prostě je to sladkost, kterou si můžu dopřát jen občas. Jen lidi oblbujte, jak je to lehké a zdravé, jako že je Nutella plná oříšků a mléčná čokoláda je vlastně také zdravá, vždyť je z mléka, že? Pak je půlka národa tučná a ještě nechápe proč..

+2/−1
21.11.2016 19:20
Foto

M80a33r88t50i74n 73B52r39a25u47n 2144167471259

Nenasypal tam misu cukru. A neoblbujte lidi s tim, jake je cukr zlo.

+1/−2
22.11.2016 1:22

M98i40c86h97a76e88l90a 13P43l53a45n61á 2833467813177

A kolik tedy? Lžičku? Ani náhodou. O gramáži pro jistotu nemluvil. A nedělejte ze mne prosím strašáka, je to levný argumentační faul. Měla jsem výhrady k označení lehký a mlsat bez výčitek, zkuste si můj text přečíst ještě jednou.

0/0
22.11.2016 10:29

J37i14n21d26ř87i89š22k59a 58B29u36r25g12e81r84o73v70á 3195184138535

Řepný cukr byl zařazen na seznam "lehkých drog" v minulém roce.

0/0
22.11.2016 13:36

J76a61n 83S59t76e89h45l14i22k 9885167566181

něco kapku jiného

3 žloutky našleháte s vanilkovým cukrem , přidáte kondenzované mléko a šleháte cca 3 minuty a dolejete 2,5dcl rumu a máte vaječnák . Ted jsem ho dělal na vánoce ;-)

Kdo chce muže experimentovat a dělat třeba přidat čokoládu atd.

+1/0
21.11.2016 16:57

J20i98n93d30ř37i19š27k37a 49B56u62r75g11e60r67o71v89á 3735374788625

Já ho dělám ještě jednodušeji - 1 plechovku slazeného kondenzovaného mléka, 2 plechovky neslazeného a placku Rumu. Začvochtat to v pet lehvi a pijeme!;-D

0/0
22.11.2016 13:38

J60a52n 37S66t21e10h76l54i45k 9395297676931

A kde máte vajíčka? Tam je jen mlíko a rum.

0/0
22.11.2016 15:35

S71o85n79a 50M81o98t85u26s37o14v31á 5822750387760

Najlepšia a najľahšia zmrzlina na svete: Pokrájajte zrelý banán, vezmite hrsť malín a všetko to vrazte na hodinu - dve do mrazáku. Potom rozmixujte! Maliny možno variovať (jahody, čučoriedky), banán nie. Ten banán je zmrzlinoidny.

+1/0
21.11.2016 16:47
Foto

K41a32r25e78l 77M55a58l55ý 6666624250181

Ja radeji tezkou zmrzlinu a zapiju ji tezkou vodou.

+5/0
21.11.2016 13:18

L49i81b13o27r 42N17á16b87ě81l91e48k 3915373912452

Těžkou vodou z atomového reaktoru - pro ty největší drsňáky :-D

+4/0
21.11.2016 16:44







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.