Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Pec na sporák upeče pizzu skoro stejně rychle jako v restauraci

Problémem domácího pečení pizzy je (ne)výkonnost běžných elektrických trub, které obvykle dosahují teploty maximálně 250 °C. U profesionálních elektrických pizzatrub se obvykle pohybují do 450 °C, ty na dřevo lze vytopit až na 500 °C.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B96e41n 79P69a31v19k78a 1717433717711

Hele, vy jste to vůbec nepochopili! Když si to nekoupíte za ty love a prohlásíte to za krám, tak víte kolik čínských dětí kvůli vám umře hlady, protože nebudou mít, co vyrábět?:-)

+1/0
30.11.2016 18:36

M35a23r52t50i45n 81P86e39c29i48n38a 4791573

Když chci nakrmit větší společnost pizzou, tak ji pozvu do nějaké dobré pizzerie. A i když se ta společnost hodně rozšoupne, budu s cenou za útratu někde na polovičce toho co stojí tenhle vergl. A ještě ten den nemusím mýt nádobí a uklízet kuchyň:-)

0/0
29.11.2016 19:46

J69a52n 31R64a42m90b24o82u31s82e72k 4865115405137

4x celá 3,5cm vysoká šamotka + 1 x půlka - cena do 200,- Vrchní pozice na mřížce, hodinu na nejvyšší výkon grilu (cca 10-15 Kč). Velká pizza se vším všudy do +-čtyř minut, potom +-čtyři minuty opětovné prohřátí = cca 6-8 pizz za hodinu. Náklady na upečení jsou tedy kolem 25,- ((3500-200)/25)*7=924 pizz -> 3 pizzy do týdne (pro pizzažrouty) = 308 týdnů = skoro 6 let, než to prožeru :-D

+4/0
29.11.2016 14:56

A56d94a51m 20F66i35s18e37r 9803727824

Nemělo by to být označeno jako reklamní článek?

+2/0
29.11.2016 13:13

B38á24r11a 33T38e68s61n31e98r78o87v24á 5385510564879

vzhledem k tomu, že nemám plynový sporák, tak je to pro mě neupotřebitelné - ovšem ani mě to nemrzí

0/0
29.11.2016 11:17

M13a40r78t63i44n 50V83o82k34a96s 9272228329603

Mě se to docela líbí. Ale cena je opravdu docela vysoká a navíc jak bylo uvedeno, na sklokeramiku ani indukci se to nedá použít. Takže bohužel ...

+5/0
29.11.2016 11:08

P24a49v90e59l 62Š10v80a97r53c14e35r 1780408342687

Ano, je to neskladný krám, který v domě nebude mít využití. A kolik z nás má doma rotoped? :-)

+7/0
29.11.2016 9:20

J79a22r68o19s46l14a96v 11S19z47p87a40k 6282973418500

No to je krám;-D

+2/0
29.11.2016 8:04

J48a98n 48M63o47t32ů78r88e56k 7170142851749

Ne díky, další (drahý) krám domu nechci.

A asi si za tu cenu objednám z místního dovozu 35x hotovou pizzu .... ;) (to mám tak na 3 roky a spíše ještě déle)

+10/0
29.11.2016 7:33

P37a65v19e59l 23Š53v84a58r12c84e55r 1270488812217

Já raději půjdu 25x do pizzérky

+4/0
29.11.2016 9:18

Š74á68r61k98a 22M63a85t79y91á70š31o57v42á 1791625392989

no , než tohle za 3500,- to si na ni raději jednou za rok dojdu nebo si ji objednám domů....

+7/0
29.11.2016 7:13

L21u36d80v81í77k 80G15a54j55d90o45š23í91k 2455983494662

V troubě mi to sice bude trvat o pár minut déle, ale zato v ní upeču 4 pizzy najednou, což v situaci, kdy potřebujete „nakrmit velkou společnost“ je daleko efektivnější. Troubu bez problémů vyhřeju na 300 °C.

Navíc tohle je neskutečně neskladný krám.

Za mě: BLBOST.

+15/0
29.11.2016 2:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.