Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Pec na sporák upeče pizzu skoro stejně rychle jako v restauraci

Problémem domácího pečení pizzy je (ne)výkonnost běžných elektrických trub, které obvykle dosahují teploty maximálně 250 °C. U profesionálních elektrických pizzatrub se obvykle pohybují do 450 °C, ty na dřevo lze vytopit až na 500 °C.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

B59e87n 88P16a95v36k45a 1577403177871

Hele, vy jste to vůbec nepochopili! Když si to nekoupíte za ty love a prohlásíte to za krám, tak víte kolik čínských dětí kvůli vám umře hlady, protože nebudou mít, co vyrábět?:-)

+1/0
30.11.2016 18:36

M45a73r35t47i60n 88P94e62c74i87n46a 4781123

Když chci nakrmit větší společnost pizzou, tak ji pozvu do nějaké dobré pizzerie. A i když se ta společnost hodně rozšoupne, budu s cenou za útratu někde na polovičce toho co stojí tenhle vergl. A ještě ten den nemusím mýt nádobí a uklízet kuchyň:-)

0/0
29.11.2016 19:46

J82a72n 67R47a60m39b45o15u42s81e20k 4275595675827

4x celá 3,5cm vysoká šamotka + 1 x půlka - cena do 200,- Vrchní pozice na mřížce, hodinu na nejvyšší výkon grilu (cca 10-15 Kč). Velká pizza se vším všudy do +-čtyř minut, potom +-čtyři minuty opětovné prohřátí = cca 6-8 pizz za hodinu. Náklady na upečení jsou tedy kolem 25,- ((3500-200)/25)*7=924 pizz -> 3 pizzy do týdne (pro pizzažrouty) = 308 týdnů = skoro 6 let, než to prožeru :-D

+4/0
29.11.2016 14:56

A16d10a67m 12F22i88s27e66r 9593917624

Nemělo by to být označeno jako reklamní článek?

+2/0
29.11.2016 13:13

B27á19r22a 68T79e85s31n32e33r67o96v95á 5105700824129

vzhledem k tomu, že nemám plynový sporák, tak je to pro mě neupotřebitelné - ovšem ani mě to nemrzí

0/0
29.11.2016 11:17

M91a24r30t11i31n 21V56o74k30a43s 9662228509263

Mě se to docela líbí. Ale cena je opravdu docela vysoká a navíc jak bylo uvedeno, na sklokeramiku ani indukci se to nedá použít. Takže bohužel ...

+5/0
29.11.2016 11:08

P22a75v83e43l 30Š33v45a61r94c87e93r 1350988842207

Ano, je to neskladný krám, který v domě nebude mít využití. A kolik z nás má doma rotoped? :-)

+7/0
29.11.2016 9:20

J98a95r28o19s96l12a45v 58S69z51p70a43k 6912343228720

No to je krám;-D

+2/0
29.11.2016 8:04

J80a16n 20M90o23t61ů79r47e46k 7490952361369

Ne díky, další (drahý) krám domu nechci.

A asi si za tu cenu objednám z místního dovozu 35x hotovou pizzu .... ;) (to mám tak na 3 roky a spíše ještě déle)

+10/0
29.11.2016 7:33

P74a31v36e45l 75Š33v24a57r25c47e80r 1630158422727

Já raději půjdu 25x do pizzérky

+4/0
29.11.2016 9:18

Š86á41r21k49a 31M17a87t25y17á70š57o29v58á 1811685102759

no , než tohle za 3500,- to si na ni raději jednou za rok dojdu nebo si ji objednám domů....

+7/0
29.11.2016 7:13

L19u82d48v24í34k 66G67a19j64d57o42š34í55k 2845803884912

V troubě mi to sice bude trvat o pár minut déle, ale zato v ní upeču 4 pizzy najednou, což v situaci, kdy potřebujete „nakrmit velkou společnost“ je daleko efektivnější. Troubu bez problémů vyhřeju na 300 °C.

Navíc tohle je neskutečně neskladný krám.

Za mě: BLBOST.

+15/0
29.11.2016 2:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.