Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované
Čekáme na více doporučených příspěvků
Všechny podle vláken Všechny podle času

M73a43r51t54i25n 32V61o31j85á68č67e54k 9933507501216

tak toastový chleba jsem nikdy nejedl ,jen tak mě napadá není lepší tu směsku udělat do palačinky nebo vafle .když už to má být sladký?

0/0
doporučit
6.12.2016 18:52

P22e87t96r 64U24l15r46y17c19h 2370855360

Jednodušší varianta: plátky toustového chleba namazat jemně máslem, přidat na plátky nakrájená jablka, posypat cukrem a skořicí a v kontaktním grilu zapéct ;-)

0/0
doporučit
6.12.2016 18:26

P88e48t28r 15J40i93l97e84k 8567347119448

láďa-styl? ;-D

+2/0
doporučit
8.12.2016 20:22
Foto

L50e50n51k51a 91H28a33l83á26m18k91o35v62á 4750232676958

Aaa....v USA klasicke "french toast", jen pridat k vajickum trochu smetany a skorice.

0/0
doporučit
6.12.2016 12:02

I43v44a87n 45P34a42p 9468502

tak zítra k snídani budu mít ovarový koleno a pivo. už se vaří ;-D

0/0
doporučit
5.12.2016 19:44

L61a23d10i51s65l64a86v 86P62l24á72n63e94k 7240900141129

Měl jsem doma poslední jablko a 4 toasty. Udělal jsem si to na svačinu a je to skvostný. R^

+1/0
doporučit
5.12.2016 14:44

A20n79n56a 91L52o64s79o40v87á 8225897223975

Hlavně musíte sehnat ta správná jablka.

0/0
doporučit
5.12.2016 11:48





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.